Vložil: | MichalkaK |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Nikujaga:
300g hovězí roštěnky
| 4 velké brambory
| 1 velká cibule
| olej
| 0,4l hovězího vývaru
| saké
| mirin (dochucovadlo)
| sojová omáčka
Postup přípravy receptu Nikujaga:
Oloupané brambory nakrájíme na 8 kousků, které omyjeme. Hovězí roštěnku nakrájíme na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na silnější plátky. Na pánvi mírně rozehřejeme olej, přidáme maso, cibuli, brambory a smažíme za stálého míchání. Přilijeme vývar a zahřejeme na nejvyšší možnou teplotu. Až bude maso poloměkké na mírnějším ohni dusíme do měkka. Po vstřebání veškerého vývaru promícháme tak aby byly všechny ingredienci odděleny od sebe a podáváme.
Fotky receptu Nikujaga:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!