![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Povidlová omáčka se zeleninou: Na plátky pokrájenou zeleninu a cibuli osmažíme dozlatova na másle. Zasypeme moukou, osmažíme, přidáme švestková povidla, cukr a opět osmažíme. Pak zalijeme vodou, rozmícháme, přidáme oloupané kolečko ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanová omáčka s kořenovou zeleninou: Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme na plátky, osmažíme na rozehřátém másle dozlatova, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku.
Jíšku zalijeme vývarem, metličkou dobře rozšleháme, přidáme kolečk ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemná omáčka z čerstvých rajčat: Jemně pokrájenou cibuli zpěňte na másle a oleji, přidejte spařená, oloupaná a nahrubo pokrájená rajčata, pepř, sůl, cukr a bylinky a duste, až rajčata změknou a zhoustnou.
Pak omáčku rozmixujte a dus ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka z hovězích jater: Pokrájenou cibuli usmažte dozlatova na sádle, zasypejte moukou, usmažte na světlou jíšku, zřeďte ji vývarem, dobře rozšlehejte, přidejte koření a sůl a vařte asi 20 minut. Povařenou jíšku přeceďte pře ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holandská omáčka se šalvějí: Žloutky, mouku, vodu, víno, trocha citrónové šťávy a vývar smícháme a necháme projít vařem. Potom přidáme špetku soli, máslo, sůl, přilijeme víno, pepř, muškátový květ a šalvěj a malinkou chvíli povař ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká falešná svíčková: Nakrájenou cibuli do zlatova až do tmava osmažíme na oleji, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a koření, osmahneme, vložíme maso, které může být i nakrájené na plátky, eventuelně na nudličky. Jakmi ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holandská salátová omáčka: Všechny ingredience v robotu vyšleháme a použijeme na oblíbený zeleninový salát. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbová omáčka se sýrem: Šalvěj nasekáme, česnek prolisujeme. Asi 30 g másla rozehřejeme a zpěníme na něm šalvěj a česnek.
Zalijeme smetanou, přidáme nastrouhanou nivu, tavený sýr a zvolna zahříváme, až se sýr rozpustí. Hřib ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka Tofunéza: Tofu nakrájíme na kostky, kapii nadrobno. Spolu s nasekanou natí, oloupaným česnekem a šťávou z citrónu dáme do mixéru. Osolíme a mixujeme. Během mixování přiléváme olej, dokud hmota není dostatečně j ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Majonéza nastavená bramborami: Žloutky osolíme a za stálého přikapávání oleje utřeme. Pak přimícháme nastrouhané brambory, osolíme a okořeníme. Majonézu ihned použijeme a neuchováváme jí. ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |