![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 11. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí omáčka na těstoviny: Slaninu na kostičky rozškvaříme, přidáme olej, česnek a smažíme do zlatova. Vmícháme mleté maso, osmažíme, zalijeme vodou a dusime. Potom přidáme dle potreby kečup a vaříme až omáčka zhoustne ... ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatarská omáčka dietní: Okurku a cibuli jemně nasekáme a vše smícháme. ... ... …více»
|
![]() |
28. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá marináda: Vše smícháme a dle chuti okořeníme. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulová marináda s hořčicí: Všechny ingredience smícháme a vytvoříme marinádu. Ideální zejména pro kuřecí maso. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Paprikovo-rajčatová salsa: Rajčata necháme okapat a nadrobno je rozkrájíme. Oloupeme cibuli a nasekáme ji na drobné kostičky. Totéž uděláme i s paprikami, které samozřejmě nejprve omyjeme, a také s papričkami jalapeňos. Zelen . ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mangová omáčka s hořčicí: Omáčka je vhodná k servírování spolu s kachnou případně kotlety. Všechny přísady smícháme. Ve chvíli, kdy je pokrm téměř hotový, ho natřeme omáčkou a pokračujeme ještě chvíli v grilování. K podávání . ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Texasko-mexická marináda na kuřata: Jak již název napovídá, tahle marináda dodá vašemu grilovanému kuřeti ten pravý šmrnc. Příprava je jednoduchá. Všechny ingredience smíchejte. Marinádu využijte i při následném grilování k občasnému po ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brazilská marináda pro grilování: Všechny ingredience povaříme. Maso do marinády naložíme a v průběhu grilování dále potíráme.
... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinko-česneková marináda na skopové maso: Česnek utřeme se solí a bylinkami. Poté rozmícháme s olejem a citrónovou šťávou. Ideální je připravit marinádu den předem a nechat ji odležet v ledničce.
... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Máslová marináda s česnekem: Smíchejte dle vlastní chuti. Tato marináda se používá k potírání masa v průběhu pečení. ... ... …více»
|