Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajská omáčka se sojovým masem

Rajská omáčka se sojovým masem
16. 11. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Rajská omáčka se sojovým masem: Příprava sojového masa: Masox připravýme dle návodu a vložíme plátky sojového masa. Vaříme alespoň půl hodiny. Poté maso vyjmeme a vymačkáme z něj všechnu vodu. Omáčka: Cibuli zpěníme na másle a s mou ... …více»

Žampionový krém ke smaženým bramborám

Žampionový krém ke smaženým bramborám
15. 11. 2008 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Žampionový krém ke smaženým bramborám: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájené žampiony, orestujeme a podlijeme částí vody. Osolíme a na mírném ohni dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, chvíli mícháme. Smícháme tekuto . ... …více»

Sýrová omáčka s česnekem

Sýrová omáčka s česnekem
14. 11. 2008 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Sýrová omáčka s česnekem: Do kastrůlku dáme sýr a přidáváme mléko. Mícháme, až se sýr rozpustí. Pokud je omáčka řídká, přidáme do ní trošku polohrubé mouky. Necháme povařit jen krátce. Omáčku dochutíme troškou soli a A ... …více»

Citronová omáčka s bílým vínem

Citronová omáčka s bílým vínem
14. 11. 2008 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Citronová omáčka s bílým vínem: Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vodou a vínem, necháme povařit. Přodáme kůru a šťávu z citronu, podle chuti osladíme. před dokončením přidáme žloutek rozmíchaný v troše vody a prohřejeme. O ... …více»

Hořčicová omáčka k sekané

Hořčicová omáčka k sekané
12. 11. 2008 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Hořčicová omáčka k sekané: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem a za občasného míchání povaříme asi 20 minut. Pak vmícháme hořčici a žloutek a omáčku už jen prohřejeme. ... ... …více»
 

Limetková omáčka

Limetková omáčka
10. 11. 2008 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Limetková omáčka: Připravíme si vodní lázeň, ve které vyšleháme žloutky a postupně přiléváme bílé víno a stále mícháme. Až směs zhoustne, opatrně vmícháme rozehřáté máslo (asi 40 g), přidáme šťávu z limetek a přibarvím ... …více»

Petrželová omáčka s česnekem

Petrželová omáčka s česnekem
10. 11. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Petrželová omáčka s česnekem: Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme utřený česnek a nasekanou petrželku. Krátce podusíme a pak odstavíme. V jiné nádobě přivedeme smetanu k bodu varu, přidáme směs cibule s petrželkou, osolí ... …více»

Zálivka na ovocné saláty

Zálivka na ovocné saláty
8. 11. 2008 Omáčky ++________
Příprava receptu Zálivka na ovocné saláty: Všechny přísady spojíme dohromady v hladkou zálivku. ... ... …více»

Raita

Raita
8. 11. 2008 Omáčky +++_______
Příprava receptu Raita: V pánvi nasucho na mírném ohni opražíme kmín, koriandrová semínka a kuličky pepře. Až koření začne silně vonět, stáhneme z ohně a necháme vychladnout. Rozdrtíme je v hmoždíři. Jogurt přelijeme do větš ... …více»

Omáčka périgord

Omáčka périgord
6. 11. 2008 Omáčky +++++++-__
Příprava receptu Omáčka périgord: Vypečenou šťávu z masa zředíme 125 ml masového vývaru (můžeme použít i instantní). Zjemníme čtyřmi lžícemi madeiry a worcesterskou omáčkou a trochu povaříme. Přidáme smetanu, jemně posekané lanýže (ko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !