Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Utopenci se zelím

Utopenci se zelím
10. 07. 2008 Ostatní +++_______
Příprava receptu Utopenci se zelím: Špekáčky podélně nařízneme, opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí, vrstvu cibule a špekáčky. Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nál ... …více»

Vepřové po milánsku

Vepřové po milánsku
9. 07. 2008 Ostatní ++++++-___
Příprava receptu Vepřové po milánsku: Z konzervy sejmeme sádlo a na části necháme zpěnit jemně nakrájenou cibulku a česnek. Zbytkem sádla vymažeme pekáček, na dno dáme listy salátu. Na každý list klademe kopeček masa z konzervy, posypeme ... …více»

Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky

Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky
9. 07. 2008 Ostatní +++++++-__
Příprava receptu Segedínský guláš se seitanem a celozrnnými knedlíky : Nakrájíme si cibulky a orestujeme na kvalitním bio oleji, přidáme utřený česnek, kmín a papriku. Zalijeme vývarem. Po 10 minutách přidáme na kostičky nakrájený seitan. Po další 15 minutách přidáme kys ... …více»

Hlemýždi smažení v těstíčku parisien

Hlemýždi smažení v těstíčku parisien
9. 07. 2008 Ostatní ++++______
Příprava receptu Hlemýždi smažení v těstíčku parisien: Hlemýždě osolíme a obalíme v hladké mouce. Poté do mléka dáme vejce, sůl, polohrubou mouku a zbytek hladké mouky, několik kapek oleje a připravíme si těstíčko, ve kterém hlemýždě namočíme a usm ... …více»

Hlemýždi s jablečným křenem

Hlemýždi s jablečným křenem
9. 07. 2008 Ostatní +++-______
Příprava receptu Hlemýždi s jablečným křenem: Křen oškrábeme na jemno nastrouháme a dáme do cedníku, prolijeme vařící vodou a necháme okapat. Takto spařený křen dáme do misky ke kterému přidáme nastrohaná jablka, sůl, cukr, ocet a zamícháme ... …více»
 

Hlemýždi na nejlepší francouzský způsob

Hlemýždi na nejlepší francouzský způsob
9. 07. 2008 Ostatní ++++++____
Příprava receptu Hlemýždi na nejlepší francouzský způsob: Uvedenou dávku hlemýžďů nasekáme nahrubo a vložíme do mísy. Přidáme nasekané žampiony, jemně nakrájenou cibuli, česnek, sardelovou pastu, žloutek, sůl, koření, jemně nasekanou petrželku a strouh ... …více»

Hlemýždi na kaparech

Hlemýždi na kaparech
9. 07. 2008 Ostatní +++++_____
Příprava receptu Hlemýždi na kaparech: V kastrole na másle zpěníme cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Přidáme posekané kapari, smetanu, citronovou štávu, bílý pepř. Ke konci přidáme hlemýždí maso, které je už připrave ... …více»

Ensalada de naranjas

Ensalada de naranjas
9. 07. 2008 Ostatní +++++_____
Příprava receptu Ensalada de naranjas: Pomeranče důkladně oloupeme, rozdělíme na dílky, šikmo nakrájíme na tenké plátky a dáme do misky. Oloupanou cibuli rozkrojíme po délce napůl a půlky nakrájíme na tenké plátky, které v ruce rozem ... …více»

Opilé tousty

Opilé tousty
9. 07. 2008 Ostatní ++++++-___
Příprava receptu Opilé tousty: Sendvič opečeme po obou stranách na másle. Dáme vařit pivo a když se odpaří na polovinu, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání ho necháme rozpustit až dostaneme husté těstíčko, které okořeníme ... …více»

Kukuřičná polenta na slano

Kukuřičná polenta na slano
9. 07. 2008 Ostatní +++++_____
Příprava receptu Kukuřičná polenta na slano: Do vařící osolené vody nasypeme kukuřičnou krupici a na mírném plameni vaříme, přidáme drcený česnek, až je kaše hodně hustá, nalejeme do vytřeného pekáče (hlubokého plechu) můžeme posypat zeleninou, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !