Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebové placky s rajčaty a čerstvým sýrem

Chlebové placky s rajčaty a čerstvým sýrem
4. 07. 2008 Ostatní ++++++-___
Příprava receptu Chlebové placky s rajčaty a čerstvým sýrem: Troubu předehřejeme na 200 °C. Chlebové placky potřeme žervé a rovnoměrně poklademe okapanými kousky rajčat. Tuňáka rovněž necháme okapat, rozmačkáme ho vidličkou a rozprostřeme na chlebové platky. .. ... …více»

Sushi z nadívané olihně

Sushi z nadívané olihně
4. 07. 2008 Ostatní +++++++___
Příprava receptu Sushi z nadívané olihně: Smíchejte malé kousky uvařené olihně (ochucené/povařte je asi 20 vteřin ve slané vodě a nechte je okapat), okurkové plátky a sezamová semínka s rýží. Namočte si ruce octovou vodou. Naplňte čtyři těla ... …více»

Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Klokaní kýta s višňovou omáčkou
4. 07. 2008 Ostatní +++++_____
Příprava receptu Klokaní kýta s višňovou omáčkou: Kýtu potřeme olejem, posypeme pepřem a rozmarýnem. Na dno pekáče dáme trochu vody, vložíme kýtu a pečeme na 200 °C až do měkkosti. (500 g se peče asi 20 min). Omáčka: Scedíme višně. Do pánve dám ... …více»

Domácí jogurtový sýr marinovaný v oleji a bylinkách

Domácí jogurtový sýr marinovaný v oleji a bylinkách
4. 07. 2008 Ostatní +++++-____
Příprava receptu Domácí jogurtový sýr marinovaný v oleji a bylinkách: Sterilovat kus mušelínu, nebo husté kuchyňské gázy ve vařící vodě. Slít, vyždímat a položit na velký talíř. Smíchat jogurt se solí a vyklopit ho doprostřed mušelínu. Zhrnout konce a nahoře je pevně za ... …více»

Bolševický biftek

Bolševický biftek
4. 07. 2008 Ostatní +++-______
Příprava receptu Bolševický biftek: Krajíce chleba překrojíme na půlky, osmažíme po obou stranách do zlatova, vyjmeme a v tuku po topinkách usmažíme volská oka. Ještě horké topinky osolíme, potřeme z jedné strany česnekem, pokapeme worc ... …více»
 

Broskve se šlehačkou a polevou z nutelly

Broskve se šlehačkou a polevou z nutelly
3. 07. 2008 Ostatní ++++++-___
Příprava receptu Broskve se šlehačkou a polevou z nutelly: Broskve podélně rozkrojíme a položíme na talířek. Nutellu rozpustíme v malém množství mléka. Broskve polijeme a ozdobíme ušlehanou šlehačkou. ... ... …více»

Topinka smradlavka

Topinka smradlavka
3. 07. 2008 Ostatní ++++++____
Příprava receptu Topinka smradlavka: Na jedné pánvičce udělat topinky a na druhé na kapce oleje osmahnout cibulku, přidám papriky a potom rajčata. Posolit, přidat pepř a nechat podusit. Místo vajec dát tvarůžky a počkat až se to pěkně sp ... …více»

Skotské sluky

Skotské sluky
3. 07. 2008 Ostatní +++++++++_
Příprava receptu Skotské sluky: Ogrilovat chleby a namazat je máslem a sardelovou pastou. Odkrojit kůrku a rozkrojit chleby napůl diagonálně. Udržovat teplé. Rozpustit zbytek másla na malé pánvičce a přidat našlehaná vejce, smetanu ... …více»

Feferonkové jednohubky se sýrem

Feferonkové jednohubky se sýrem
3. 07. 2008 Ostatní ++++-_____
Příprava receptu Feferonkové jednohubky se sýrem: Sýr nastrouháme, nebo koupíme již strouhaný. Feferonky zbavíme zrníček a jemně nakrájíme. Okurku jemně nastrouháme. Sýr vložíme do mísy, přidáme usekané feferonky, majonézu, kečup a nastrouhanou ... …více»

Obalované kukuřičné paličky

Obalované kukuřičné paličky
3. 07. 2008 Ostatní ++++-_____
Příprava receptu Obalované kukuřičné paličky: Kopr omyjeme, větvičky zbavíme stonků a natrháme je na 1cm kousky. Kukuřičné lupínky vložíme do sáčku a rozdrtíme je na menší kousky. Do dostatečné misky, aby se v ní daly obalit kukuřičné paličky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !