Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové po milánsku

fotka Vepřové po milánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové po milánsku:

1 konzerva vepřové ve vlastní šťávě  | 100 g cibule  | 4 stroužky česneku  | 3 hlávky hlávkového salátu  | 6 lžic kečupu  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Vepřové po milánsku:

Z konzervy sejmeme sádlo a na části necháme zpěnit jemně nakrájenou cibulku a česnek. Zbytkem sádla vymažeme pekáček, na dno dáme listy salátu. Na každý list klademe kopeček masa z konzervy, posypeme zpěněnou cibulí, česnekem,pokapeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a v dobře vyhřáté troubě prudce zapečeme. Podáváme s vařenými špagetami nebo makarony.
Pro větší množství můžeme použít více salátu. Pekáček jím může být vyložený až po povrch(dost se speče). Dle chuti i více kečupu(je to jediné koření), cibulky i sýra.


Fotky receptu Vepřové po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !