Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččiny vločkové karbanátky

Babiččiny vločkové karbanátky
22. 02. 2008 Ostatní ++++______
Příprava receptu Babiččiny vločkové karbanátky : Na oleji osmahneme čtyři cibule, na to dáme 20 dkg droždí rozpustit do hněda a voňava. Pak přidáme 1/4 l mléka nebo vody (nebo sojové mléka) a sáček vloček ovesných, uvaříme z toho kaši, podle potřeb ... …více»

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky
22. 02. 2008 Ostatní ++++-_____
Příprava receptu Škvarkové tyčinky: Z jemně umletých škvarků, mouky a strouhaného sýra vypracujeme těsto, vyválíme je na sílu asi 6 mm, potřeme rozšlehaným vejcem, posypem solí a kmínem a nakrájíme na tyčinky. Přendáme je na plech a v p ... …více»

Pivní těstíčko na obalování masa dle Jamieho Olivera

Pivní těstíčko na obalování masa dle Jamieho Olivera
21. 02. 2008 Ostatní +++++++-__
Příprava receptu Pivní těstíčko na obalování masa dle Jamieho Olivera: Všechno smícháme lehkým šleháním a necháme chvíli odpočinout v lednici. Potom namáčíme kousky masa do těstíčka a smažíme v horkém oleji. Vynikající na obalování kuřecích řízků a ryb. ... ... …více»

Obložené chlebíčky se šunkou, žervé a broskví

Obložené chlebíčky se šunkou, žervé a broskví
19. 02. 2008 Ostatní ++++______
Příprava receptu Obložené chlebíčky se šunkou, žervé a broskví: Plátky bílé veky potřeme změklým máslem, potom žervé, poklademe kornoutky ze šunky a kousky okapaných broskví a ozdobíme našlehanou smetanou. ... ... …více»

Tofu sýr s kečupem

Tofu sýr s kečupem
18. 02. 2008 Ostatní ++++++-___
Příprava receptu Tofu sýr s kečupem: Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme sýr tofu nakrájený na kostičky, kečup, sojovou a worcestrovou omáčku. Směs osolíme, přidáme scezenou kukuřici a chvíli dusíme. Mouku ... ... …více»
 

Kdoule ve vinné omáčce

Kdoule ve vinné omáčce
14. 02. 2008 Ostatní ++++-_____
Příprava receptu Kdoule ve vinné omáčce: 1. Kdoule oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jádřin­ce. 1 l vody svaříme s 2 lžícemi cukru, mletým zázvo­rem a citron. šťávou. Vložíme kdoule a vaříme v nále­vu asi 20 min. Scedíme; přitom zachycujeme t ... …více»

Luxusní kapky

Luxusní kapky
14. 02. 2008 Ostatní ++++______
Příprava receptu Luxusní kapky: V sedmnáctém století byly nejslavnější takzvané Karmelitské kapky, které z meduňky vyráběli mniši v klášteře bosých karmelitánů. Do vinného destilátu přidávali kromě meduňky i citronovou kůru a levand ... …více»

Jáhlové džagance

Jáhlové džagance
14. 02. 2008 Ostatní +++++_____
Příprava receptu Jáhlové džagance: Umyté jáhly zalijeme vodou a uvaříme. Z mouky a vody připravíme tuhé těsto, které rozválíme a nakrájíme na široké krátké nudle. Když jsou jáhly skoro uvařené (vody nesmí být hodně), přidáme nudle, oso ... …více»

Pečené kaštany

Pečené kaštany
13. 02. 2008 Ostatní +++++-____
Příprava receptu Pečené kaštany: Ať pečete kaštany v troubě, na pánvi nebo ve starším kastrolu s tlustým dnem, nezapomeňte je na vrchu naříznout. Tzn. udělat ostrým nožem jakýsi křížek do hloubky cca 4 mm, délka řezů je 1 - 2 cm, dle ... …více»

Kaštanová nádivka se zelenou petrželkou

Kaštanová nádivka se zelenou petrželkou
13. 02. 2008 Ostatní ++++++++__
Příprava receptu Kaštanová nádivka se zelenou petrželkou: Kaštany jemně nastrouháme, pečivo pokrájíme na kostičky a pokropíme mlékem, to necháme vsáknout. Měkké máslo rozetřeme se solí a žloutky, přidáme koření, zelenou petrželku, změklé pečivo a nakonec opa ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !