Postup přípravy receptu Palačinky z Bretaně :
Z mouky, másla, vajec, a mléka se ušlehá hladké a jemné těstíčko a podle potřeby osolí a osladí. A smaží tenké palačinky. Nezanedbatelnou součástí palačinek je potom jejich náplň. Ten, kdo dává přednost sladkému, do nich vybere jistě nějaký vhodný džem nebo marmaládu, náplň slaných palačinek pak už záleží na fantazii kuchaře. Mohou se použít houby, krevety, vejce, mleté hovězí maso, ořechy, paštika, bůček, rybí filety. Taky výborně chutnají se zeleninou jako třeba se špenátem, s rajčaty, s dušenou paprikou, s cibulí nebo i s česnekem. Před samotným podáváním se mohou palačinky potřít křenovou pomazánkou, kečupem nebo hořčicí. Přeji Dobrou chuť. Valaška
Fotky receptu Palačinky z Bretaně :
Fotky vložil: Natural,Marci7,evulaS33,evr5,fanypol