Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Paprikové lusky v jemné marinádě

fotka Paprikové lusky v jemné marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Paprikové lusky v jemné marinádě:

4 červené papriky  | 4 stroužky česneku  | dle chuti: sůl, pepř a špetka sladké papriky  | 1 lžíce octa sherry  | 200 ml olivového oleje

Postup přípravy receptu Paprikové lusky v jemné marinádě:

Troubu předehřejeme na 250 stupňů. Paprikové lusky omyjeme, mokré je rozložíme na rošt a pečeme asi 20 minut, až kůže lehce zhnědne a začnou se na ní tvořit puchýře. Mezitím oloupeme česnek a nakrájíme jej na tenké plátky. Mírně vychladlé paprikové lusky oloupeme, rozpůlíme a očistíme. Nakrájíme je na 2 cm široké nudličky. Nudličky osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Hustě je na sebe poskládáme do mělké mísy. Navrch rozložíme česnekové plátky, zakapeme octem sherry a olivovým olejem. Lusky musejí být zalité. Marinujeme nejméně 2 hodiny.


Fotky receptu Paprikové lusky v jemné marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paprikové lusky v jemné marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !