MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pizza s tykví a šalvějí

fotka Pizza s tykví a šalvějí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pizza s tykví a šalvějí :

15 g másla  | 30 ml olivového oleje  | 2 nadrobno nakrájené šalotky  | 1 tykev  | 10 lístků čestvé šalvěje  | 1 těsto na pizzu pro 4 osoby  | 200 ml tomatové omáčky  | 120 g mozzarelly nakrájené na kostičky  | 120 g tvrdého kozího sýra  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pizza s tykví a šalvějí :

Troubu předehřejeme na 200 stupňů, do pekáče nalijeme olej, přidáme máslo a necháme rozehřát. Pak vsypeme šalotku, tykev a polovinu šalvějových lístků, promícháme a pečeme cca 20 minut - dokud zelenina nezměkne. Korpus pizzy položíme na plech, potřeme tomatovou omáčkou a po obvodu necháme asi centimetový okraj. Pizzu posypeme pečenou tykví a šalotkou. Nakonec na pizzu poklademe kousky mozzarelly a nadrobíme kousky kozího sýra. Ozdobíme zbytkem šalvějových lístků a bohatě osolíme a opepříme. Pizzu pečeme asi 15-20 minut, dokud se sýr nerozpustí a těsto pizzy není upečené dozlatova.


Fotky receptu Pizza s tykví a šalvějí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pizza s tykví a šalvějí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !