Postup přípravy receptu Plněný chléb:
Droždí dejte do misky a asi 350 ml vody, rozmíchejte a dejte mu 5 minut klidu, mezitím ve velké míse promíchejte mouku se solí a udělejte v ní důlek, do kterého pak vlijete kvásek a olivový olej. Míchejte tak dlouho, dokud nevznikne měkké a trochu lepkavé těsto. To pak vyklopte na pomoučený vál a hněťte asi 10 minut. Výsledkem má být těsto hladké, pružné a hedvábné. Pak ho vložte do olejem vymazané mísy a nechejte kynout asi 2 hodiny, dokud nezdvojnásobí objem. Pak ho stlačte pěstí a rozdělte na dva stejně velké kusy. Asi 5 minut tvarujte do bochánku a zase 10 minut nechte odpočinout, potom vyválejte na placky asi 24 cm. Jednu položte na olejem vymazaný plech a rozložte na ni náplň. Pak překryjte druhou plackou. Opět dejte chlebu asi 30 minut čas na kynutí pod utěrkou. Pak povrch těsta opatrně stlačujeme tak, abyste vytvořili asi centimetr hluboké důlky - do nich můžete dát snítky rozmarýnu. Nakonec posypte hrubou solí a pokapejte olivovým olejem. Pečte v předehřáté troubě 30 - 45 minut dozlatova. Ihned po vyjmutí z trouby potřete olivovým olejem a servírujte teplý.