Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný hrách

fotka Zapékaný hrách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapékaný hrách:

200 g suchého hrachu  | 200 g rýže  | 400 ml zeleninového vývaru (bujón)  |  olej  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  |  majoránka  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékaný hrách:

Hrách přebereme, opláchneme a namočíme na několik hodin do studené vody. Potom ho ve stejné vodě uvaříme doměkka a scedíme. Rýži propláchneme, zalijeme vývarem, přikryjeme a při mírné teplotě vaříme 15 minut. Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, smícháme s hrachem, rýží, prolisovaným česnekem, majoránkou a solí, směs dáme do vymaštěné zapékací mísy a ve vyhřáté troubě zapečeme cca 15 minut.


Fotky receptu Zapékaný hrách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný hrách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !