Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.10. 2025
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z hlávkového zelí s klobásou

fotka Polévka z hlávkového zelí s klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Polévka z hlávkového zelí s klobásou:

400 g hlávkové zelí  | 1 lžíce cukr  | 1 lžíce sůl  | 1 lžíce máslo  | 10 kuliček pepř  | 10 kuliček nové koření  | 100 g ostravská klobása  | 1 a 1/2 l vývar

Postup přípravy receptu Polévka z hlávkového zelí s klobásou:

Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na menší kostky. V hrnci zkaramelizujeme cukr, smísíme s máslem a přidáme hlávkové zelí. Osmažíme je dozlatova, zalijeme vývarem, přidáme pepř, nové koření a vaříme zvolna doměkka. Nakonec polévku osolíme. Klobásu nařízneme několikrát podélně a pak ji rozkrájíme na plátky; po opečení v pánvi nasucho vzniknou ozubená kolečka, kterými polévku doplníme.


Fotky receptu Polévka z hlávkového zelí s klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z hlávkového zelí s klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !