Vložil: | Katuleck |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pomazánka z drůbežího masa:
1 talířek pečeného drůbežího masa
| 5 lžic másla
| sůl
| 1 ks vejce uvařené natvrdo
| worcestrová omáčka
Postup přípravy receptu Pomazánka z drůbežího masa:
Drůbeží maso umeleme dvakrát na masovém mlýnku s přídavkem dvou lžic šťávy z pečeně(bez přídavku šťávy by umleté maso bylo suché. Změklé máslo rozetřeme se solí, přidáme drůbeží maso, jemně nakrájené vejce, worcestrovou omáčku a nepěníme. Pomazánku z drůbežího masa podle chuti osolíme.
Fotky receptu Pomazánka z drůbežího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!