Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vajíčková pomazánka s tuňákem

fotka Vajíčková pomazánka s tuňákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vajíčková pomazánka s tuňákem:

2 lžíce másla  |  sůl  | 80 g měkkého tvarohu  | 4 lžíce majonézy  | 1 cibule  | 1 lžíce sardelové pasty  | 120 g tuňáka v konzervě  | 80 g naložených oliv  | 2 lžičky citronové šťávy  | 4 vejce  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Vajíčková pomazánka s tuňákem:

Máslo utřeme se solí do pěny, vmícháme tvaroh, sardelovou pastu, majonézu a důkladně promícháme. Oloupeme cibuli a najemno nasekáme nebo nakrájíme. Tuňáka vyjmeme z konzervy, necháme okapat, nadrobno nakrájíme nebo natrháme a pokapeme ho citrónovou šťávou. Olivy nakrájíme na tenké plátky, vejce uvaříme, oloupeme, omyjeme a nastrouháme nebo protlačíme sítkem. To vše vmícháme do pomazánkového základu, opepříme a podle chuti osolíme. Necháme vychladit a mažeme na pečivo.


Fotky receptu Vajíčková pomazánka s tuňákem:

Vajíčková pomazánka s tuňákem
Vajíčková pomazánka s tuňákem
Vajíčková pomazánka s tuňákem
Vajíčková pomazánka s tuňákem
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vajíčková pomazánka s tuňákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !