Použité suroviny receptu Vaječná lahůdková pomazánka:
6 ks vajec natvrdo
| 100 g majonézy
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 2 ks kyselé okurky
| podle chuti sůl
| podle chuti pažitka
| podle chuti pepř
Postup přípravy receptu Vaječná lahůdková pomazánka:
Natvrdo uvařená vejce podélně rozkrojíme, vyjmeme žloutky a vložíme je do mísy. Vidličkou žloutky rozdrtíme.
Přidáme majonézu, hořčici, sůl, pepř a vše rozšleháme na hladkou hmotu. Nakonec vmícháme nastrouhanou okurku.
Pomazánku namazanou na krajíci chleba posypeme nadrobno pokrájenými bílky a pažitkou.
Dobrou chuť!
Fotky receptu Vaječná lahůdková pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!