Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pott kirsch :
200 g třešní
| 2 citrony
| 80 ml griotky
| 80 ml rumu
| 16 kostek ledu
| rozmixované třešně s likérem.
| pomerančovou šťávu
| plátky pomesranče.
Postup přípravy receptu Pott kirsch :
Pro 4 osoby odpeckujeme 200 g třešní, rozmixujeme se šťávou ze 2 citronů spolu s 80 ml griotky a 80 ml rumu. Rozdrtíme asi 16 kostek ledu a rozdělíme do velkých, baňatých sklenic. Navrch nalijeme rozmixované třešně s likérem. Dolijeme pomerančovou šťávou a ozdobíme plátky pomesranče.
Fotky receptu Pott kirsch :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!