![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata plněná uzenou makrelou: Makrely vykostíme, odstraníme kůži, maso nakrájíme na drobné kousky a promícháme s drobně nakrájennou okurkou a cibulí, usekanou petrželkou, hořčicí, olejem a podle chuti okyselíme a osolíme. Z rajčat ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná palačinková rolka: Vejce rozšleháme, přidáme mléko, mouku, špetku soli a vymícháme těstíčko. V rozpáleném oleji smažíme malé palačinky, které necháme vychladnout. Studené palačinky potřeme pomazánkovým máslem, které jsm ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koktejl s garnáty a avokádem: V míse smícháme garnáty s majonézou a kečupem, poté přidáme celer, cibulku a okořeníme.
Avokáda rozpůlíme, zbavíme pecky a oloupeme je. Dužinu nakrájíme na kostičky, které promícháme s citrónovou š ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Broskve s vinným žervé : Krémový sýr osolíme a vyšleháme s vínem na hladký krém. Hlávkový salát očistíme a nakrájíme na širší nudle, namočíme do zálivky a necháme okapat. Salát uložíme na talíř, položíme na něj půlku broskve ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata plněná sardinkami a houbami: Rajčatům nařízneme horní část, vnitřek vydlabeme, rajčata uvnitř osolíme a naplníme připravenou směsí.
Příprava směsi: okapané sardinky dobře rozetřeme s máslem a promícháme s jemně rozsekanými houb ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata plněná sýrem: Rajčata omyjeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme lžičkou. Rajčatovou dužinu, žervé, máslo a smetanu našleháme, osolíme a vmícháme šunku nakrájenou nadrobno. Směsí naplníme půlky rajčat. Podáváme na list ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené česnekové panini s kuřecí šunkou a sýrem: Bagetu přepůlíme, namažeme Tatarskou omáčkou Hellmann´s s příchutí česneku a poklademe plátky šunky, sýru a rajčat. Pro zpestření můžeme přidat i rucolu nebo natrhaný list salátu. Bagetu přiklopíme a ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bešamelové chlebíčky: Krajíčky sendviče z obou stran opečeme na pánvi, necháme vychladnout, potřeme máslem a pokládáme na ně na kolečka nakrájené vejce. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalejeme ji mlékem a povaří ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňákové rybí paštičky: Z rozmrazeného těsta z každého plátku těsta odřízneme 4 pruhy široké asi 2 cm. Žloutek ušleháme v mléce, vaječným mlékem potřeme pruhy těsta, položíme je na okraje plátků a pevně přimáčkneme. Vzniklé ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené chlebové mističky: Nejprve připravíme pesto. Papriku opečeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme k ní olej, oloupaný nakrájený česnek, nasekanou bazalku a asi 30 g parmezánu. Všechny suroviny pak společně dohladka ... …více»
|