Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Míchaná vejce na masové směsi

Míchaná vejce na masové směsi
11. 06. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Míchaná vejce na masové směsi : Na 2 lžících sádla zpěníme 1 cibuli pokrájenou na půlkolečka, vmícháme maso (salám) pokrájené na hranolky a osmažíme. Vmícháme pokrájenou papriku a spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, po osmahnutí ... …více»

Chlebíčky s camembertem

Chlebíčky s camembertem
11. 06. 2008 Předkrmy +++-______
Příprava receptu Chlebíčky s camembertem: 200 g camembertu nakrájíme na kousky, nejprve s pšeničnou moukou potom s rozšlehaným vejcem a nakonec smícháme s oloupanými rozemletými mandlemi, máslo rozpustíme na pánvi, kousky sýru rychle ... ... …více»

Chlebíčky s dvěma druhy sýrů

Chlebíčky s dvěma druhy sýrů
11. 06. 2008 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Chlebíčky s dvěma druhy sýrů: 30 piniových jader na vlhké panvi dozlatova orestujeme, necháme vychladnout. Nastrouháme gorgonzolu, vmícháme jednu lžičku Calvadosu, dáme do studena. 125 g goudy vykrájíme podle tvaru chlebíčku ... ... …více»

Chlebíčky s křepelčími vejci a kaviárem

Chlebíčky s křepelčími vejci a kaviárem
11. 06. 2008 Předkrmy ++________
Příprava receptu Chlebíčky s křepelčími vejci a kaviárem: Křepelčí vejce vaříme asi 8 minut, oloupeme, necháme vychladnout, ostrým nožem opatrně nakrájíme na plátky, pokapeme majonézou, na každé kolečko pečiva dáme dvě kolečka vajíčka, ochutíme ... ... …více»

Pirátův chléb

Pirátův chléb
10. 06. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Pirátův chléb: Krajíce chleba namažeme máslem. Sardinky rozdělíme na chleby. Rozklepneme 4 vajíčka, přidáme trochu vody a rozšleháme. Na pánvi necháme rozehřát tuk. Pak přilijeme vejce a za stálého míchání plochóu ... …více»
 

Obložené žemle s tuňákem

Obložené žemle s tuňákem
10. 06. 2008 Předkrmy +_________
Příprava receptu Obložené žemle s tuňákem: Rozkrojíme žemle napůl a namažeme je máslem. Na spodní část žemle položíme list salátu a rozdělíme na něj tuňák. Vejce vaříme 10 minut, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata nakrájíme ... ... …více»

Chlebíčky se svinutým masem

Chlebíčky se svinutým masem
10. 06. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Chlebíčky se svinutým masem: Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme, rozpůlíme, vyndáme žloutek. 10 plátků masa svineme podle velikosti pečiva, pevně na něj přitiskneme, žloutek vložíme do lisu na česnek a na maso polisujeme. ... ... …více»

Chlebíčky se zvěřinovou paštikou a brusinkami

Chlebíčky se zvěřinovou paštikou a brusinkami
10. 06. 2008 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Chlebíčky se zvěřinovou paštikou a brusinkami: Zvěřinovou paštiku vyndáme z obalu, s lžičkou koňaku důkladně utřeme, přendáme do plátěneho pytlíku a zdobítkem ve tvaru hvězdičky nebo růžičky. Nazdobíme brusinkami. ... …více»

Sýrové lanýže

Sýrové lanýže
10. 06. 2008 Sýrová jídla +++-______
Příprava receptu Sýrové lanýže: Máslo vyšleháme ručním šlehačem do pěny postupně přidáme pikantní goudu, uložíme do chladna. Z tuhé hmoty děláme malé kuličky. Jemně nastrouháme perník, kuličky obalíme spolu se sýrovými lanýži. Slaný ... …více»

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika
10. 06. 2008 Zvěřina ++-_______
Příprava receptu Myslivecká paštika: Odblaněné maso, játra a slaninu dvakrát umeleme. Můžeme použít jakoukoliv zvěřinu daněk, jelen, zajíc. Pokud nemáme játra ze zvěřiny, použijeme vepřová. Rohlík namočíme do vlažné vody, vymačkáme a u ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !