Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 06. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Míchaná vejce na masové směsi : Na 2 lžících sádla zpěníme 1 cibuli pokrájenou na půlkolečka, vmícháme maso (salám) pokrájené na hranolky a osmažíme. Vmícháme pokrájenou papriku a spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, po osmahnutí ... …více»
|
11. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Chlebíčky s camembertem: 200 g camembertu nakrájíme na kousky, nejprve s pšeničnou moukou potom s rozšlehaným vejcem a nakonec smícháme s oloupanými rozemletými mandlemi, máslo rozpustíme na pánvi, kousky sýru rychle ... ... …více»
|
11. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Chlebíčky s dvěma druhy sýrů: 30 piniových jader na vlhké panvi dozlatova orestujeme, necháme vychladnout. Nastrouháme gorgonzolu, vmícháme jednu lžičku Calvadosu, dáme do studena. 125 g goudy vykrájíme podle tvaru chlebíčku ... ... …více»
|
11. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Chlebíčky s křepelčími vejci a kaviárem: Křepelčí vejce vaříme asi 8 minut, oloupeme, necháme vychladnout, ostrým nožem opatrně nakrájíme na plátky, pokapeme majonézou, na každé kolečko pečiva dáme dvě kolečka vajíčka, ochutíme ... ... …více»
|
10. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Pirátův chléb: Krajíce chleba namažeme máslem. Sardinky rozdělíme na chleby. Rozklepneme 4 vajíčka, přidáme trochu vody a rozšleháme. Na pánvi necháme rozehřát tuk. Pak přilijeme vejce a za stálého míchání plochóu ... …více»
|
10. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Obložené žemle s tuňákem: Rozkrojíme žemle napůl a namažeme je máslem. Na spodní část žemle položíme list salátu a rozdělíme na něj tuňák. Vejce vaříme 10 minut, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata nakrájíme ... ... …více»
|
10. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Chlebíčky se svinutým masem: Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme, rozpůlíme, vyndáme žloutek. 10 plátků masa svineme podle velikosti pečiva, pevně na něj přitiskneme, žloutek vložíme do lisu na česnek a na maso polisujeme. ... ... …více»
|
10. 06. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Chlebíčky se zvěřinovou paštikou a brusinkami: Zvěřinovou paštiku vyndáme z obalu, s lžičkou koňaku důkladně utřeme, přendáme do plátěneho pytlíku a zdobítkem ve tvaru hvězdičky nebo růžičky. Nazdobíme brusinkami. ... …více»
|
10. 06. 2008 Sýrová jídla
Příprava receptu Sýrové lanýže: Máslo vyšleháme ručním šlehačem do pěny postupně přidáme pikantní goudu, uložíme do chladna. Z tuhé hmoty děláme malé kuličky. Jemně nastrouháme perník, kuličky obalíme spolu se sýrovými lanýži. Slaný ... …více»
|
10. 06. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Myslivecká paštika: Odblaněné maso, játra a slaninu dvakrát umeleme. Můžeme použít jakoukoliv zvěřinu daněk, jelen, zajíc. Pokud nemáme játra ze zvěřiny, použijeme vepřová.
Rohlík namočíme do vlažné vody, vymačkáme a u ... …více»
|