![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinkové balíčky plněné bazalkou a plísňovým sýrem: Do mouky vyklepneme vejce, přilijeme mléko a vytvoříme těsto. Můžeme rozředit vodou a olejem. Těsto necháme cca 30 min. odležet. Pak na olejem potřené pánvi smažíme do zlatova palačinky. Plísňový sýr ... …více»
|
![]() |
7. 06. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásové rohlíky: Směs pro bramborové knedlíky rozmíchejte s vodou, dvěma vejci a moukou a nechte 5 minut nabobtnat. Pak krátce vypracujte těsto, rozválejte je v tenký plát, nakrájejte obdélníky, poklaďte je klobásou p ... …více»
|
![]() |
7. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vejce s křenovou omáčkou: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme ve studené vodě a loupeme. Do misky vložíme 1 - 2 strouhané červené řepy, na ni položíme vejce, osolíme, zalijeme smetanou a posypeme strouhaným křenem. Místo ... ... …více»
|
![]() |
7. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazýčky jako předkrm: Jazyky uvaříme v osolené vodě s nakrájenou kořenovou zeleninou, kořením a vaříme doměkka. Potom jazyky sloupneme a necháme vychladnout. Při podávání krájíme jazyky na tenké plátky, které ochutíme ... ... …více»
|
![]() |
7. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumcajsky: Nastrouhejte eidam. 150 g sýra rozmíchejte s vejci, nadrobno nakájenou kapii, feferonkou, cibulkou, sladkou paprikou a solí. Plátky toastouvého chleba potřete sýrovou směsí, naskládejte na plech, vlož ... …více»
|
![]() |
7. 06. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rokfórové kuličky: Rozdrobte do misky nivu a utřete s pomazánkovým máslem. Ochuťte solí, pepřem a špetkou utřeného česneku. Nastrouhejte groudu, větší část vmíchejte do utřené nivy a ze směsi utvořte kuličky, které posy ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rillette z uzeného masa: Dvě třetiny lososa zlehka rozmixujeme se smetanou, máslem a citronovou kůrou. Směs vložíme do mísy a vmícháme zbývající suroviny a zbytek lososa. Dochutíme špetkou pepře. Pomocí dvou lžic tvoříme ovál ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žervé šlehané s banánem: Banán oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Žervé rozmícháme cukrem, přidáme banán a vymícháme. Banán můžeme také rozmixovat s cukrem a teprve vymíchat se žervé. ... ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata s pivní pěnou: Lučinu našleháme s tukem a tmavým pivem do pěny tak, aby se dala nastříkat sáčkem do vydlabaného rajského jablíčka. Pěnu ochutíme hořčicí, worcesterem, solí a pepřem. Naplněné rajče ozdobíme bylinkami ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková roláda s křenem: Máslo nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme lučinu, křeník, sůl a vyšleháme. Jablko oloupeme, nadrobno nakrájíme a přidáme k vyšlehanému krému.
Plátky šunky rozložíme na fólii tak, aby se kouskem ... …více»
|