![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valentýnské jednohubky : Ze sýra vykrájíme srdíčka, tvrdý salám nakrájíme na trojúhelníčk, šunku a papriku na kostičky. Položíme srdíčka sýra, na ně salám nebo šunku a nakonec papriku a olivu. Vše propíchneme ozdobnými párátk ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané toasty s hermelínem a kečupem : Plátky toastového chleba lehce potřeme máslem, osolíme, poklademe tenkými plátky sýra a potřeme rozšlehaným vejcem. Pak toasty dáme zapéct do dobře vyhřáté trouby a po zapečení ozdobíme kečupem a stro ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařený chřest s vejcem a šlehačkou: Očištěný chřest svážeme do svazečků, vložíme do vařící osolené a mírně oslazené vody a chvilku povaříme. Potom přidáme lžíci octa a uvaříme doměkka. Měkký chřest vyjmeme, po okapání osušíme na složené ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koktejl z tresčích jater: Okapaná tresčí játra, celer a kapii pokrájíme na hranolky, vejce na větší kostky, přidáme okapaný hrášek a rozdělíme do 4 koktejlových sklenek vyložených listy hlávkového salátu. Koktejl přelijeme maj ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hermelínová sousta: Máslo utřené s tvarohem osolíme a nastříkáme na osminky Hermelínu. Zdobíme kousky ovoce i ořechy. ... ... ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hermelínový koktejl: Sterilovanou okapanou zeleninu rozdělíme do sklenic, přidáme na kostičky krájený smetanový sýr a doplníme cibulí šalotkou nakrájenou na jemné prstence. Z kečupu, majonézy, citrónové šťávy a cukru přip ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlčanský tavený sýr: Hermelín nakrájíme na kostičky, v troubě pozvolna roztavíme a necháme trochu vychladnout. Vmícháme nakrájený šunkový salám a na menší kousky nakrájenou zelenou i červenou papriku. Podle chuti osolíme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klasické topinky: Z krajíce chleba vykrojíme sřídku tak, aby kůrka zůstala celá (tvoří "ohrádku"). Kůrku dáme na rozpálený olej na pánvičce a do "ohrádky" vlijeme jedno vidličkou rozšlehané vejc ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky s játrovou paštikou: Na pánev dáme trochu oleje, necháme rozehřát a ihned vyklopíme obsah paštiky. Zamícháme syrová vejce a mícháme, až ztuhnou. Opečené krajíčky chleba potřeme silně česnekem a naklademe paštikovou míchan ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové toasty s paprikou: Plátky toastového chleba potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, poklademe plátky rajčat a tenkými nudličkami papriky a posypeme strouhaným sýrem. Toasty dáme péct do dobře vyhřáté trouby. Upečené posype ... …více»
|