![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambůrky se zakyslou smetanou a kaviárem: Uvařit brambory ve slupce v osolené vodě doměkka, ale nerozvařit je. Slít je a odříznout jim oba dva konce.
Postavit brambory na jeden z odkrojených konců. Našlehat zakyslou smetanu s najemno pos ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Banán se šunkou: Oloupané banány rozkrojíme, do nich vložíme plátky šunky a dáme do máslem vymazané zapékací misky. Zasypeme kari kořením, zalijeme smetanou (může být i kysaná), a na kolečka nakrájeným pórkem. Kratší ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balkánská sázená vejce : V zapékací misce osmažíme na másle na kolečka nakrájenou cibuli, zaprášíme ji mletou paprikou a zalijeme kysanou smetanou. Osolíme, opepříme a krátce povaříme, pak přidáme máčený škrob a provaříme až ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bageta s česnekovým máslem (v mikrovlnce): Do bagety uděláme hlubší zážezy ve vzdálenosti asi 2,5 cm. Oloupaný česnek prolisujeme, máslo nakrájíme na kostky. Ve skleněné mělké misce smícháme nakrájené máslo, prolisovaný česnek, nasekanou zelen ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická vejce s beárnskou omáčkou: Plátky toastového chleba opečeme z obou stran na másle, přendáme je do zapékací misky a poklademe nakrájenými vejci a šunkou zabalenou do kornoutku. Toasty přelijeme připravenou omáčkou a krátce zapeč ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická svačina: Na pánvi orestujeme na větší kusy pokrájenou slaninu, šunku, cibuli a rajčata, v poměru dle chuti. Toastový chléb rozdělíme na dvojice, jeden krajíc potřeme majonézou. Orestovanou směs pokládáme ... ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ančovičky v lasturách : Změklé máslo se žloutky třeme do zpěnění, přidáme 4-6 nožem rozetřených ančoviček, strouhaný parmezánský sýr, sekanou pažitku, kdo rád i špetku pepře. Nakonec vmícháme ušlehaný tuhý sníh.
Hmotou na ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Amuse-gueule chaud: Omyté sušené švestky vložíme několik hodin předem do studené vody nebo do studeného čaje, osušíme a vyndáme pecku. Šunku rozkrájíme na dlouhé pruhy, každou švestku obtočíme šunkou jako závitek a upevn ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Allegria - vejce: Rozehřát 1 lžíci másla se 2 lžícemi mouky, připravit světlou zásmažku a zalít vše 1 hrnkem vody. Přidat sůl, pepř a papriku podle chuti. Pomalinku nechat probublávat asi po 5 min.
Sejmout omáčku s ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Máslová paštika z kuřecích jater: Játra rozmixujeme s vejci a ochutíme solí, pepřem, tymiánem. Za stálého mixování přidáme rozpuštěné máslo a bylinky. Směs nalijeme do formy a zabalíme alobalem. Paštiku pečeme hodinu v troubě ... ... ... …více»
|