![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruská vejce po horácku : Vejce uvaříme natvrdo. Houby necháme okapat. Křen očistíme a nastrouháme. Smetanu našleháme.
Na talířek položíme půlky vařených vajec, obložíme je houbami.
Křen smícháme s našlehanou smetanou. ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové minišpízy : Cherry rajčátka omyjeme.
Připravíme si zálivku z olivového oleje, pepře, trochy cukru a lžičky francouzské hořčice. Doplníme o vinný ocet a provensálské koření. Můžeme dát špetku soli, ale nemusím ... …více»
|
![]() |
23. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrý krevetový koktejl: Použijete-li krevety zmražené, nechte je nejprve rozmrznout a pak je pečlivě osušte v utěrce, aby olej při smažení neprskal. Česnek jemně nakrájejte stejně jako chilli papričku, z níž jste předem ods ... …více»
|
![]() |
22. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Netradiční topinky: Použijeme starší chléb a usmažíme na oleji klasické topinky, které podle chuti osolíme.
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Náplň játrová: Na tuku a zpěněné cibulce udusíme játra, přidáme je do základní směsi, podle chuti přisolíme, přidáme několik kapek citr. šťávy a dobře... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Náplň šunková: Do základní směsi přidáme usekanou šunku, podle chuti přisolíme, přidáme citr. šťávu a mícháme. Plníme do... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Crostini s chřestem: Chřest omyjeme a nakrájíme na délku odpovídající velikosti krajíčku bílého chleba. Poté chřest svážeme kuchyňskou nití do svazku a svazek postavíme do hrnce. Do hrnce nalijeme tolik vody, aby dosahova ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Náplň z majonézy: V misce třeme žloutek s olejem. Osolíme, přidáme citr. šťávu, hořčici, prolisované žloutky, lze přidat i trochu šunky, jemně strouhanou cibuli... ... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Náplň ze žloutků: V misce utřeme máslo, škrobovou kaši, přidáme prolisované žloutky, osolíme, přidáme pepř, hořčici, citr. šťávu. Náplní plníme... ... ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječná fáš (na 2 půlky vejce): Všechny přísady dobře utřeme a ozdobně stříkáme na půlky vajíčka. Zdobíme zeleninou podle sezony. ... ... ... …více»
|