Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatové mističky

Rajčatové mističky
24. 11. 2007 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Rajčatové mističky: Omytá, osušená rajčata rozřízneme příčně na půlky, dužinu vydlabeme lžičkou, půlky rajčat osolíme a obrátíme řeznou plochou dolů. Rajčatovou dužinu jemně pokrájíme, smícháme s jemně nastrouhanými vejc ... …více»

Šunkové závitky s nivou

Šunkové závitky s nivou
24. 11. 2007 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Šunkové závitky s nivou: Tuk utřeme s jemně nastrouhanou Nivou a mlékem. Plátky šunky rozložíme na prkénko, potřeme pěnou z Nivy, stočíme, malým množstvím pěny přilepíme ořechová jádra a na talířcích obložíme závitky úhledně ... …více»

Rajčatový coctail

Rajčatový coctail
24. 11. 2007 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Rajčatový coctail: Opláchnutá rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a pokrájíme na kostičky, vejce rovněž pokrájíme na kostičky, křen jemně nastrouháme. Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, solí, pepřem a špetkou cuk ... …více»

Humrový coctail

Humrový coctail
24. 11. 2007 Předkrmy ++________
Příprava receptu Humrový coctail: Majonézu rozmícháme s kečupem, citrónovou šťávou, brandy, vorčestrem nakonec s větším dílem ušlehané šlehačky. Maso z humra zbavíme chrupavčitých vláken, celer ocedíme a necháme dobře okapat, vše pokr ... …více»

Předkrm z matjesů

Předkrm z matjesů
24. 11. 2007 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Předkrm z matjesů: Matjesy, celer a cibuli nakrájíme na drobno, promícháme s kysanou smetanou, ještě trochu okyselíme octem, osolíme, osladíme, rozdělíme do misek a dáme vychladit. ... ... …více»
 

Kaviárová vejce

Kaviárová vejce
24. 11. 2007 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Kaviárová vejce: Do větší mísy rozbijte vejce (skořápky zachovejte a nevyhazujte) a přidejte 3/4 kysané smetany. Měchačkou dlouze šlehejte. Máslo nechte rozpustit v hrnci a až bude mít oříškovou barvu, přidejte ušleha ... …více»

Benediktská vejce

Benediktská vejce
24. 11. 2007 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Benediktská vejce: Připravíme zastřená vejce. Toastové plátky opečeme nasucho, potřeme máslem, poklademe je plátky šunky prohřátými na másle, potom zastřenými vejci a přelijeme holandskou omáčkou. Ozdobíme je petrželko ... …více»

Bílý meloun s parmskou šunkou a se sangrií

Bílý meloun s parmskou šunkou a se sangrií
24. 11. 2007 Předkrmy +_________
Příprava receptu Bílý meloun s parmskou šunkou a se sangrií : Nejprve nakrájíme bílý meloun na kostičky. Naservírujeme doprostřed talíře a po okraji naaranžujeme na proužky nakrájenou parmskou šunku. Jíme vidličkou šunku zároveň s melounem. K pití se výborně ... …více»

Rychlá svačina

Rychlá svačina
24. 11. 2007 Předkrmy +++_______
Příprava receptu Rychlá svačina: Nakrájíme větší cibule na jemnější proužky které osolíme. Necháme hodinu odležet. Mezitím si nakrájíme na proužky najemno salám či uzeninu, a nahrubo nastrouháme okurky. Po hodině vše smícháme ... …více»

Plněné broskve s lososem

Plněné broskve s lososem
24. 11. 2007 Předkrmy +_________
Příprava receptu Plněné broskve s lososem: Broskve omyjeme, osušíme, případně je také oloupeme a rozpůlíme směrem od stopky podélně na dvě poloviny. Odstraníme pecky a půlky broskví na řezu mírně osolíme. V misce utřeme Lučinu spolu s jogur ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !