Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbové toasty s taveným sýrem

Houbové toasty s taveným sýrem
11. 06. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Houbové toasty s taveným sýrem: Nadrobno nasekanou cibulku zpěníme na másle, přidáme plátky hub, osolíme, okmínujeme a podusíme. Pak přidáme sýr a necháme ho za stálého míchání rozpustit. Houbovou směsí namažeme nasucho opečené plát ... …více»

Šunka se žampinovou směsí a kapií

Šunka se žampinovou směsí a kapií
11. 06. 2009 Předkrmy ++++++++-_
Příprava receptu Šunka se žampinovou směsí a kapií: Cibuli nasekáme nadrobno. Žampiony nakrájíme na plátky. Kapii nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáme žampiony a osmahneme. Vmícháme kapii, rajský protlak a ... …více»

Mrkev zabalená v šunce se sýrem

Mrkev zabalená v šunce se sýrem
11. 06. 2009 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Mrkev zabalená v šunce se sýrem: Mrkve omyjeme, ale necháme na ní kousky zelené natě. Do hrnce dáme vařit osolenou vodu a mrkve v ní asi 10 minut mírně povaříme. Pak je vyjmeme, opláchneme studenou vodou. Plátky šunky rozložíme na pr ... …více»

Parmská šunka s hruškami a olivovým olejem

Parmská šunka s hruškami a olivovým olejem
11. 06. 2009 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Parmská šunka s hruškami a olivovým olejem: Hrušku si oloupeme a nakrájíme bez jadérek na čtvrtky. Parmskou šunku rozložíme na talíře, pokapeme olivovým olejem a obložíme čtvrtkami zralých hrušek. Podáváme s pečivem. ... ... …více»

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s čerstvými jahodami a řeřichovým salátem

Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s čerstvými jahodami a řeřichovým salátem
9. 06. 2009 Předkrmy +++++-____
Příprava receptu Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s čerstvými jahodami a řeřichovým salátem: Do misky nasypeme 1 lžičku cukru. Přidáme šťávu z jedné limetky. Metličkou šleháme, dokud se cukr nerozpustí. Za stálého šlehání pomalu přidáváme olivový olej, dokud hmota nezhoustne. Každou z mušl ... …více»
 

Babicovy dobroty - Smažené jalapenos

Babicovy dobroty - Smažené jalapenos
2. 06. 2009 Předkrmy +++++++___
Příprava receptu Babicovy dobroty - Smažené jalapenos: Jalapenos a papriky očistíme a společně s beraními rohy nakrájíme na drobno. Přidáme nivu a žloutek a vytvoříme směs. Do misky nalijeme pivo, přidáme žloutek, mouku a vytvoříme těstíčko, ve kterém oba ... …více»

Babicovy dobroty - Křupavý chřest s šunkou a citrónovou omáčkou

Babicovy dobroty - Křupavý chřest s šunkou a citrónovou omáčkou
2. 06. 2009 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Křupavý chřest s šunkou a citrónovou omáčkou: Do plátku šunky zabalíme dva chřesty a kousek másla. Obalujeme v těstíčku, které připravíme z vody, mouky, dvou vajec a soli. Obalené rolády smažíme na oleji. Do misky dáme dva žloutky a ve vodní lázn ... …více»

Královské kanapky

Královské kanapky
1. 06. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Královské kanapky: Na oleji osmažíme vločky a strouhaný česnek, rozdrobíme droždí, necháme rozpustit a zalijeme rozšlehanými vejci. Míchanici osolíme, přidáme krájený pórek a potřeme rozkrojené pečivo. Ozdobíme sýrem, s ... …více»

Papriky plněné mozzarellou

Papriky plněné mozzarellou
1. 06. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Papriky plněné mozzarellou: Pariky omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme jádřince. Mozarellu nakrájíme na kostičky a naplníme jimi půlky paprik. Osolíme a poprášíme mletou paprikou. Vejce rozšleháme a opatrně lijeme do paprik, tak aby ... …více»

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem
31. 05. 2009 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Plněná vejce s kaviárem: Vejce uvaříme, oloupáme a rozkrojíme podélně na poloviny, vyjmeme žloutky a trochu půlku dole seřízneme. Vychladlé žloutky smícháme s misce se sardelovou pastou, dijonskou hořicí, citronovou šťávou a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !