Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní předkrm z březnovek

fotka Jarní předkrm z březnovek
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jarní předkrm z březnovek:

400 g březnovek  | 60 g másla  |  sůl  | 4 vejce  |  strouhaný křen

Postup přípravy receptu Jarní předkrm z březnovek:

Březnovky rozkrájíme na kousky, vložíme část do rozehřátého másla, dobře opečeme, osolíme a rozložíme na talířky. Vejce uvaříme naměkko, opatrně oloupeme a položíme po jednom na talířky s připravenými upečenými březnovkami. Pak vejce rozpůlíme, osolíme, posypeme strouhaným křenem a pokapeme rozehřátým máslem. Podáváme teplé s chlebem.


Fotky receptu Jarní předkrm z březnovek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní předkrm z březnovek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !