![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Krupicový svítek se slaninou: Z mléka, krupice a soli uvaříme hustou kaši. Přimícháme žloutky a z bílků tuhý sníh. Slaninu rozkrájíme na kostičky, rozpustíme na pekáči, na ni vlijeme na prst silné těsto. V troubě upečeme slaný ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubnové zelíčko: Kedlubny nakrájíme na nudličky, na sádle zpěníme cibulku, přidáme kedlubny a dusíme s kmínem a solí. Měkké zaprášíme moukou, okyselíme a maličko přisladíme. ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Máslo k rybě: Do rozpáleného másla přidáme jemně usekanou petrželku, sůl a citr. šťávu. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrá zeleninová příloha: Vše nakrájíme a dáme vařit za stálého míchání tak dlouho, až hmota zhoustne. Pak rozmixujeme a horké plníme do nahřátých skleniček, které obrátíme na 10 minut dnem vzhůru. Už nemusíme sterilizovat. ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mražený křen: Křen nastrouháme na jemném struhadle, pokapeme citron. šťávou, přisladíme a smícháme s nastrouhanými jablky. Mikroténový sáček naplníme křenem, stočíme jako roládu a dáme zmrazit. Podle potřeby ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kokosové nudle: Nudle uvaříme. Chřest pokrájíme na malé kousky a asi 5 minut povaříme. Chřest vmícháme do nudlí. Pak přimícháme kokosový krém, prolisovaný česnek a sůl. Rozdělíme na talíř a podáváme. je to jako přílo ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křenová bramborová kaše: Uvaříme brambory. Rozšťoucháme s jogurtem a křenem. Osolíme. Můžeme i rozmixovat v mixéru. ... ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory se slaninou: Brambory si oloupeme a nakrájíme. Na velké pánvi si rozehřejeme olej. Slaninu nakrájíme na kostičky, vhodíme ji pánev a smažíme dokřupava. Stačí tak pět minut. Potom slaninu vyjmeme a položíme na ubro ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Antojitos: Těsto zpracujeme jako na moučné tortilly a pečlivě zabalené uschováme v chladu.
Po přípravě náplní přistoupíme k tvorbě antojitos. Prohněteme těsto a rozdělíme na počet dílů podle zvoleného druhu ant ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové noky - příloha ke gulášům: Ve slupce uvařené brambory oloupeme a necháme nejlépe do druhého dne vychladit. Potom je jemně nastrouháme, přidáme ostatní přsady a tvoříme těsto. Na vále posypaném moukou vyválíme slabší šišku, z .. ... …více»
|