![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krutony: Krutonky jsou výborná příloha do polévek (např. do vánoční hrachové polévky) a jejich příprava je zcela jednoduchá. Plátky toustového chleba nakrájíme na stejnoměrné kostičky, které zprudka smažíme na ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné zapečené brambory: Brambory uvaříme doměkka. Necháme vystydnout, rozpůlíme a každou polovinu vydlabeme kávovou lžičkou, aby vznikla vanička. Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu a nasekanou cibuly a přidáme vy ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže s hráškem: Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibulku, přidáme propláchnutou rýži a hrášek, osolíme a zalijeme vodou. Bez míchání vaříme pod pokličkou na mírném ohni až do úplného vyvaření vody. ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špenát po italsku: Zmrazený špenát dáme do širšího kastrolu, podlijeme trochou vody a povaříme. Osolíme a promícháme s dobře ušlehanou šlehačkou a strouhaným sýrem. Špenát po italsku podáváme jako přílohu k masu. …více»
|
![]() |
16. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninová rýže k rybímu guláši: Opranou rýži dáme vařit do osolené vody asi na 8 minut od bodu varu. Scedíme. Očištěnou cibuli pokrájíme na kostičky, pórek na jemná kolečka, mrkev nastrouháme, cuketu nakrájíme na nudličky, rajčata o ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelí po česku: Zelí očistíme a nastrouháme. Pokrájenou cibuli a slaninu zpěníme na sádle, přidáme kmín, zelí a sůl a dusíme do měkka. Je-li třeba, přidáme vodu. Zaprášíme moukou, podusíme, okyselíme a přisladíme. Mí ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablíčkový křen: Do misky nastrouháme křen, zalijeme teplým vývarem a chvilku počkáme, až vývar vsákne. Pak přistrouháme oloupaná jablka, přidáme šťávu z poloviny citrónu, trochu octa, sůl, lžičku cukru a všechno prom ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená cibulová kolečka: V misce rozšleháme vajíčko s moukou a práškem do pečiva, osolíme a přilijeme mléko. Pro barvu směsi přidáme kari koření. Cibule nakrájíme na kroužky, které v těstíčku obalíme. Obalené kroužky pečeme ... …více»
|
![]() |
15. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové míchánky: Horké brambory oloupáme a spolu s mrkví rozmačkáme nebo nastrouháme. Bramborové míchánky ochutíme a podáváme s rozemletým tepelně upraveným drůbežím nebo libovým vepřovým masem. …více»
|
![]() |
14. 09. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemný křen: Očíštěný křen jemně nastrouháme. Vejce uvaříme, studená je na jemno pokrájíme a smícháme s křenem. Spojíme smetanou, ochutíme solí, cukrem a octem. Jemný křen podáváme na topinkách nebo jako přílohu k vařenému …více»
|