Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.09. 2024
Dnes má svátek Zlata
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené brambory se šunkou a sýrem

Pečené brambory se šunkou a sýrem
24. 02. 2009 Přílohy ++++++++++
Příprava receptu Pečené brambory se šunkou a sýrem: Brambory omyjeme a podélně rozpůlíme. Kávovou lžičkou vydlabeme vnitřek tak, že tlouštka stěny je jeden centimetr. Vnitřky nakrájíme na kostičky. Šunku a sýr jemně pokrájíme. Cibulky očistíme a omyje ... …více»

Zeleninová kaše

Zeleninová kaše
23. 02. 2009 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Zeleninová kaše: Brambory, celer a petržel oškrábejte, nakrájejte na malé kostičky a uvařte v osolené vodě do měkka. Přebytečnou vodu slijeme, zeleninu přelijte horkým mlékem a máslem a lehce pomačkejte. Hotovou kaši ... …více»

Prekmurské brambory

Prekmurské brambory
23. 02. 2009 Přílohy +++-______
Příprava receptu Prekmurské brambory: Oloupeme brambory, nakrájíme na kousky a dáme je vařit do slané vody. Vody dáme přiměřeně, její hladina by se měla pohybovat asi 2 - 3 cm nad okrajem brambor. Mezitím na oleji osmahneme cibuli. Když ... …více»

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny
22. 02. 2009 Přílohy +++++++-__
Příprava receptu Houskový knedlík z domácí pekárny: Do domácí pekárny nalijeme vlažné mléko (nebo vodu) , přidáme sůl, cukr, vejce a půl dávky mouky, potom přidáme nakrájené na kostičky housky nebo rohlíky a pak jen zbytek mouky a nakonec droždí. ... ... …více»

Noky z pražené krupice

Noky z pražené krupice
19. 02. 2009 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Noky z pražené krupice: Krupici opražíme na tuku dorůžova. Pak po částech přiléváme vývar a dusíme nejméně 10 minut. Jak se nechytá dna, odstavíme a lžící namočenou v tuku vykrajujeme noky, které už nevaříme. ... ... …více»
 

Jemné žemlové knedlíčky

Jemné žemlové knedlíčky
19. 02. 2009 Přílohy ++++++++__
Příprava receptu Jemné žemlové knedlíčky: Na kostičky nakrájený toustový chléb opečte v troubě při teplotě 140 °C. Vyjměte a opatrně smíchejte s máslem, solí, muškátovým oříškem, se žloutky a čerstvou pažitkou a nakonec přidejte ušlehaný ... ... …více»

Strouhání jako příloha

Strouhání jako příloha
18. 02. 2009 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Strouhání jako příloha: Z uvedených surovin vypracujeme na pomoučněném vále velmi tuhé těsto, které na struhadle na větších slzičkách nastrouháme. Občas si při strouhání těsto namočíme zlehka do mouky. Strouhání necháme na u ... …více»

Fredyho rýže

Fredyho rýže
16. 02. 2009 Přílohy ++++++++++
Příprava receptu Fredyho rýže: Dobře vypláchnutá rýže se dá vařit na cca 15-17 minut do slané vody. Po 10 minutách varu si dáme osmažit cibulku do růžova. Potom přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, asi 2 minutky restujeme ... ... …více»

Bramborová kaše s čekankou

Bramborová kaše s čekankou
14. 02. 2009 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Bramborová kaše s čekankou: Brambory uvaříme ve slané vodě. Čekanku očistíme a nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme máslo a čekanku lehce osmažíme. Podle chuti přidáme šťávu z citronu. Dále přidáme vodu a mírně čekanku po ... …více»

Bylinkové bramborové knedlíky

Bylinkové bramborové knedlíky
12. 02. 2009 Přílohy +++++_____
Příprava receptu Bylinkové bramborové knedlíky: Připravíme si základní těsto na bramborové knedlíky. Studené, uvařené a oloupané brambory najemno nastrouháme. Přidáme dvě celá vejce, trochu soli a polohrubou mouku. Podle konzistence doplňujeme mouk ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !