Použité suroviny receptu Ravioly s bylinkovým máslem:
2 lžičky sušené saturejky
| 1 svazek bylinkové směsi (nebo 2 porce mrazené)
| 6 lžic olivového oleje
| 1 lžíce másla
| 500 až 750 g čerstvých raviol s libovolnou náplní
| sůl
| 100 g pikantního strouhaného sýra
| nahrubo mletý pepř
Postup přípravy receptu Ravioly s bylinkovým máslem:
Saturejku a další bylinky opláchněte, osušte a najemno nakrájejte. Na pánvičce rozehřejte olej s máslem. Přimíchejte bylinky a přikryté prohřívejte. Mezitím podle návodu na obalu uvařte ravioly. Sýr najemno nastrouhejte. Ravioly sceďte a okapané je promíchejte s bylinkovým máslem. Rozdělte na nahřáté talíře, posypte sýrem a opepřete.
Fotky receptu Ravioly s bylinkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!