Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto z hnědé rýže

fotka Rizoto z hnědé rýže
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 163

Použité suroviny receptu Rizoto z hnědé rýže:

2 lžíce olivového oleje  | 1 cibule nakrájené na kostičky  | 1 červené papriky nakrájené na kousky  | 1 hrnek krátkozrnné hnědé rýže  | 1 stroužek prolisovaného česneku  | 1/2 lžičky mleté kurkumy  | 3 1/2 hrnku kuřecího bujonu  | 1/2 hrnku strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Rizoto z hnědé rýže:

Předehřejte troubu na 200 st.C. Ve velkém kastrolu rozehřejte na středním plameni olej. Na něm asi 3 minuty opékejte papriku a cibuli. Přidejte rýži, česnek a kurkumu a za stálého míchání opékejte, dokud rýže nebude lesklá a smísená s olejem. Rizoto zalijte vývarem a přiveďte k varu.
Pekáč přiklopte a vložte do trouby. Pečte tak dlouho, až se bujon vstřebá a rýže změkne. Poté pekáč vyndejte z trouby a rizoto nechte 5 minut odstát. Podávejte ho v miskách posypané sýrem.


Fotky receptu Rizoto z hnědé rýže:

Rizoto z hnědé rýže
Rizoto z hnědé rýže
Rizoto z hnědé rýže
Rizoto z hnědé rýže
Rizoto z hnědé rýže
Fotky vložil: liddduska,cudovluc 
Hodnocení receptu Rizoto z hnědé rýže
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !