Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí předkrm v bagetce

fotka Rybí předkrm v bagetce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 46

Použité suroviny receptu Rybí předkrm v bagetce:

200 g barevných paprik  | 1 mrkev  | 1 malá červená cibule  | 1 lžíce olivového oleje  | 100 g zakysané smetany  | 200 g uzeného pstruha (filet )  | 12 listů čekanky  | 6 malých bagetek  |  mletý pepř  |  sůl  |  kousky citrónu  |  cibule a papriky na ozdobu

Postup přípravy receptu Rybí předkrm v bagetce:

Papriky zbavíme semínek. Mrkev a cibuli oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Nasypeme je do mísy a zakapeme olejem podle chuti můžeme přidat i červený vinný ocet. Přidáme zakysanou smetanu a nadrobno pokrájeného pstruha. Směs důkladně promícháme, dochutíme solí, pepřem a dáme do ledničky uležet. Bagetky rozkrojíme a odstraníme část střídky. Položíme na ně čekanku a na ni rybí směs. Ozdobíme citrónem, cibulí a paprikou.


Fotky receptu Rybí předkrm v bagetce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí předkrm v bagetce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles