Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní kapr na cibuli

Pivní kapr na cibuli
28. 01. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pivní kapr na cibuli: Do připraveného hrnce vložíme pivo, celou oloupanou cibuli, celý pepř, bobkové listy a hřebíček. Hrnec dáme na sporák. Když se začne pivo vařit vložíme očištěné, vykostěné a osolené porce kapra. Mír ... …více»

Pangasius se sýrem a žampiony

Pangasius se sýrem a žampiony
28. 01. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius se sýrem a žampiony: Rybu osušte, potřete citronóvou šťávou, osolte a opepřete. Žampióny nakrájejte na plátky, cibuli na kostičky. Rajčata spařte, oloupejte, zbavte semínek a nakrájejte na kostičky. Na pánvi rozehřejte ... …více»

Pikantní mořské plody

Pikantní mořské plody
28. 01. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pikantní mořské plody: Mořské plody vhodíme do vřelé vody - osolené, poté vyjmeme. Na pánvi rozpálíme olej, vsypeme mořské plody a osmahneme. Pokud máme čerstvé plody, použijeme tyto. Přidáme pórek, kousky česneku ... ... …více»

Losos se salsou

Losos se salsou
27. 01. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Losos se salsou: Směs barevných pepřů nahrubo roztlučeme a vmáčkneme je do masa. Lososa opečeme z každé strany asi 4 minuty na pánvi lehce potřené olejem. Mangovou salsu připravíme z manga nakrájeného na kostičky, ... …více»

Losos s kapustou

Losos s kapustou
27. 01. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Losos s kapustou: V míse smícháme grapefruitovou šťávu, hořčici, med a sladkou papriku. V marinádě obalíme porce lososa a dáme je asi na půl hodiny odpočinout do lednice. Krátce povaříme kapustu a necháme ji okapat. ... …více»
 

Smažený pangasius s jogurtem a sýrem

Smažený pangasius s jogurtem a sýrem
27. 01. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Smažený pangasius s jogurtem a sýrem : Ryby obalíme v hladké mouce a osmahneme na rozpáleném oleji. Rybu poté potřeme jogurtem a poklademe na ni dva plátky sýra a ještě chvíli smažíme. Hotovou rybu podáváme s bramborami, či bramborovou kaš ... …více»

Kuchařská pohotovost - Tatarák z tuňáka

Kuchařská pohotovost - Tatarák z tuňáka
27. 01. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Tatarák z tuňáka: Očištěný, opláchnutý a osušený filet z tuňáka nakrájíme na malé kostičky o velikosti asi 5 x 5 mm, přidáme na jemno nakrájenou zelenou cibulku, olivový olej, sojovou omáčku, sůl, pepř a chilli a na zá ... …více»

Kuchařská pohotovost - Tempura

Kuchařská pohotovost - Tempura
27. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Tempura: Velmi studenou vodu, případně i s kostkami ledu, přidejte do rozšlehaných vajec. Poté přimíchejte hladkou mouku. V připraveném těstě postupně obalujte hranolky nakrájené zeleniny a syrové vyloupané kr ... …více»

Kuchařská pohotovost - Nigiri suši

Kuchařská pohotovost - Nigiri suši
27. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Nigiri suši: Krátkozrnnou rýži, určenou pro přípravu suši, řádně propláchneme a uvaříme do měkka. Vsypeme ji do větší mísy, rozprostřeme po stěnách a necháme vychladit na pokojovou teplotu. Mezitím si připravíme n ... …více»

Kuchařská pohotovost - Maki suši

Kuchařská pohotovost - Maki suši
27. 01. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Maki suši: Krátkozrnnou rýži, určenou pro přípravu suši, řádně propláchneme a uvaříme do měkka. Vsypeme ji do větší mísy, rozprostřeme po stěnách a necháme vychladit na pokojovou teplotu. Mezitím si připravíme n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !