Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Fettuccine s aljašským lososem a smetanovo-bazalkovou omáčkou: Šalotku orestujeme. Zalijeme bílým vínem, přidáme lososa, bazalku, sůl, koření, tabasco a zjemníme smetanou.
Do omáčky zamícháme těstoviny. ... ... …více»
|
11. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Okoun v rajčatové omáčce: Filety zakapeme citrónem a dáme na 15 minut uležet. Rajčata ponoříme krátce do vařící vody, zchladíme studenou vodou, oloupeme, vykrojíme stopky, rajčata rozpůlíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli a če ... …více»
|
11. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Makrely v leču: Na dno menšího pekáčku vlijeme lečo, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, cukr a zastříkneme kečupem. Na směs položíme očištěné makrely bez hlav a ocasu, které jsme osolili a okořenili. Pokla ... …více»
|
11. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé na rajčatech s oříšky: Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Rajčata omyjeme, spaříme a oloupeme, ostrým nožem klínovitě vyřízneme stopku a rajčata nakrájíme na silné plátky. Zapékací formu vymažeme 1 lžící oleje a šupinovitě ... …více»
|
10. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Losos v šafránové omáčce: Lososa necháme rozmrazit, vykostíme, umyjeme, vložíme do mírně osolené vody, přidáme 1 lžičku citrónové šťávy a vaříme 10 minut. Pak rybu vybereme a necháme na teplém míste. Z trochy oleje, másla a hl ... …více»
|
10. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a rajčatovým pyré: Na rozpáleném oleji osmažíme kostičky cibule, přidáme rozmačkaného tuňáka a společňě smažíme asi 2-3 minuty. Pokrm zalijeme rajčatovým pyré nebo protlakem, navoníme bylinkami a přelieme přes vařené tě ... …více»
|
10. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rozmarýnová treska se žampiony: Zapékací misku vymažeme trochou margarínu či jiného rostlinného tuku.
Filety osolíme, poprášíme hladkou moukou a posypeme sušeným či čerstvým rozmarýnem. Vložíme do vymazané misky a obložíme na plátk ... …více»
|
10. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Zapečený panganius: Rybu rozmrazíme, okořeníme a zlehka opečeme. Do zapékací misky, kterou jsme vymazali a vysypali strouhankou, dáme na dno rybu, posypeme mraženou zeleninou a těstovinami, zalijeme šlehačkou smíchanou s ... …více»
|
9. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius s limetkovou omáčkou: Vylisujte šťávu z jedné limetky, 2 PL šťtávy odložte stranou.
Zbytek šťávy smíchejte s koprem, solí a pepřem. Touto marinádou potřete rybu a nechte ji marinovat v chladu 2-3 hodiny.
Na pánvi rozehře ... …více»
|
9. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr na smetaně s paprikou: Kapra filetujeme, filety nakrájíme na čtverečky 3x3 cm, osolíme, pocitronujeme, necháme odležet.
V hrnci rozpálíme olej, opečeme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova, posypeme dvěma lžícemi mouky ... …více»
|