![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangas s bramborovými špeclemi a špenátem: Na oleji osmahneme cibulku a položíme na ni mražené kusy pangase a necháme ho úplně změknout, až se začne rozpadávat, když do něj rýpneme špachtlí, na menší kousky (nepřiklápíme pokličkou), můžeme ke ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius na víně s paprikou: Papriku si nakrájíme na malé kostičky, vložíme do hrnce (nebo pekáčku) zalijeme 2dcl bílého vína a 1-2dcl vody. Vše vaříme nebo dusíme v troubě až je paprika měkká, přilijeme smetany, osolíme a nec .. ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí file s rajčaty v alobalu: Rybí file nakrájíme na porce (2 kusy na osobu), osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a hladké mouce. Takto připravenou rybu naskládáme na větší plát alobalu, přidáme nakrájená rajčata, osolíme,opepří ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeský kapr: Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na kolečka. Přidáme pepř, nové koření, hřebíček, bobkovy list, zázvor, tymián, vlašské ořechy a švestky. Vše zalijeme pivem, vodou, octem a vaříme, ... ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé s bylinkovou omáčkou: Nastrouháme mrkve nahrubo, pórek nakrájíme šikmo na kolečka a vše osmahneme na olivovém oleji (přidávám i máslo, víc mi to chutná.
Pekáč polijeme olejem, dáme zeleninu, na ni filé a dáme na 15 minut ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruzi pečení po mlynářsku: Pstruhy vykucháme, opláchneme na obou stranách uděláme tři zářezy. Pak pstruhy osolíme, obalíme v mouce a na rozpáleném másle po obou stranách prudce opečeme 200°C. Pstruhy vyjmeme, do másla dáme jemn ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybičky naší babičky: Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a porek. Přidáme 2 stroužky rozdrceného česneku, 2 lžíce hořčice, provensálské koření a sůl a pepř. Promícháme a necháme vychladnout. Zatím vyválíme listové těsto ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangas s cibulkou a anglickou slaninou : Mražené filety pangase dáme na plech, posypeme kořením na ryby a zakápneme citronem. Kolem nich dáme na plech na plátky nakrájenou cibuli nebo napůl rozkrojenou jarní cibulku(nešetříme) a asi tři lžíc ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé z candáta s omáčkou: Filé omyjeme a osušíme. Pokapeme 1 lžicí citrónové šťávy. Bylinky opereme, otrháme a posekáme. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a rozčtvrtíme, odstraníme stopky a semena ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pangasius v parmazánové krustě: Bílky našleháme vidličkou v ploché misce nebo hlubokém talíři, přidáme hrst parmazánu a promícháme.
Porce ryby osušíme, osolíme a obalíme v připravené směsi. Přendáme do vymazané zapékací misky, zali ... …více»
|