Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Garnátové rolky

Garnátové rolky
11. 10. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Garnátové rolky: Rybu a garnáty lehce opláchneme a na papírové utěrce necháme dobře oschnout. Poté je nakrájíme nebo rozmixujeme na pyré. Papričky očistíme, zbavíme zrníček a nakrájíme nadrobno. Smícháme s kokosem, ... …více»

Pečený kapr s vínem a křenem

Pečený kapr s vínem a křenem
11. 10. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pečený kapr s vínem a křenem: Kapra očistíme, zbavíme hlavy a ocasu. Rozdělíme ho na dvě půlky, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáče nalijeme 2 dl vína a 2 dl vody, přidáme cibuli a křen, Vložíme d ... …více»

Mořský jazyk na zelenině

Mořský jazyk na zelenině
11. 10. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Mořský jazyk na zelenině: Maso omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme odležet. Papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Neoloupanou omytou cuketu nakrájíme na špalíčky. Olej řádně rozpálíme a dáme ... …více»

Kapr více chutí

Kapr více chutí
11. 10. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Kapr více chutí: Vykuchaného kapříka bez hlavy omyjeme studenou vodou, osolíme a okořeníme. Do pekáčku na kousky nakrájíme tuk, můžeme samozřejmě zvolit zdravější variantu - olivový olej, a vodorovně (na bok) na tuk p ... …více»

Pikantní rybí kousky

Pikantní rybí kousky
10. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní rybí kousky: Rybu nakrájíme na proužky 2 cm x 3 cm. Připravíme si do misky marinádu z pokrájené cibulky a ostatních přísad a na nejméně 20 minut do ní ponoříme kousky ryby. Pak rybu vyjmeme a necháme okapat do mis ... …více»
 

Rybí omeleta se sýrem a zeleninou

Rybí omeleta se sýrem a zeleninou
10. 10. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Rybí omeleta se sýrem a zeleninou: Připravíme si velkou pánev s nepřilnavým povrchem, na másle necháme zesklovatět cibuli a po té přidáme rybí filé a vidličkou jej rozdrobíme, okořeníme a necháme pod pokličkou dusit. Po chvíli přidáme ... …více»

Kapr vařený v páře

Kapr vařený v páře
10. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr vařený v páře : Kapra očistěte, vykuchejte a odkrojte hlavu. Přes hřbet nakrájejte porce široké asi 5 centimetrů, tzv. podkovy. Porce naskládejte do porcelánové nebo keramické mísy a zasypte je kořením a solí. Mísu d ... …více»

Zapečená treska v česnekové omáčce

Zapečená treska v česnekové omáčce
10. 10. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Zapečená treska v česnekové omáčce: Tresku omyjeme, osušíme a osolíme. Vymažeme zapékací misku, vložíme do ní tresku. V misce si smícháme kysanou smetanu s nakrájeným taveným sýrem, nivou - nemusím šetři a utřeným česnekem. Osolíme a op ... …více»

Opilá štika

Opilá štika
9. 10. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Opilá štika: Porce štiky omyjeme, osušíme a osolíme i opepříme. Smícháním vína, rumu i sherry si připravíme marinádu, do které připravenou štiku naložíme. V chladu necháme přes noc marinovat. Na rozpáleném más ... …více»

Krevety se smetanou, koprem a ananasem

Krevety se smetanou, koprem a ananasem
9. 10. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Krevety se smetanou, koprem a ananasem: Marinování: Krevety opláchneme, dáme do misky a pokapeme citrónovou šťávou. Přidáme nedrcený česnek, sůl, chilli, pepř, majoránku a nařezaný kopr. Pokapeme rozehřátým máslem nebo olivovým olejem - ka ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !