Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
11. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Losos dušený na houbách : V kastrolu rozpustíme máslo, do něho vložíme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, trochu ji zpěníme, k tomu přidáme očištěné a na plátky nakrájené houby, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Vloží ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Humr po ďábelsku: Živého humra okartáčujeme ve studené vodě, dáme do vařící vody s přísadou soli, octa, cibule a pepře, chvilku ho přidržíme vařečkou pod vodou a vaříme asi půl hodiny. Uvařeného humra podélně rozkrojím ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Džuveč z drobných rybek: Očištěné ryby naskládáme do pekáčku.
Osolíme, zalijeme vínem a olejem.
Přidáme drobně nakrájený česnek, na plátky nakrájenou cibuli, pepř, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať.
Pečeme ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kapr po mlynářsku s česnekem: Kapra rozporcujeme na 2 cm tenké podkovy. Nasolíme je, potřeme vylisovaným česnekem a paprikou. Jednotlivé porce obalíme v hladké mouce a smažíme na oleji do té doby, než se na kapru neudělá kůrčička. ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Karbanátky z filé: Rybí filé v mléce s namočenou houskou, dále s cibulí a pokrájenou slaninou pomeleme. Přidáme sůl, mleté černé koření, majoránku, vejce a trochu strouhanky. Z tohoto těsta tvoříme karbanátky, obalujeme ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybí rosol ve formičkách: Rybu očistíme, odřízneme hlavu a ocas, rozřízneme ji, stáhneme kůži, osolíme a odložíme.
Připravíme vývar ze zeleniny a rybích zbytků, přecedíme je, osolíme a uvedeme do varu.
Půlky ryby nakrájíme n ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečný sleď se zelím a brambory: Omyté, drobně pokrájené zelí s máslem dusíme na mírném ohni do měkka. Vařené brambory prolisujeme. Mlékem zalijeme rozdrobený chléb. Vše dobře smísíme, přidáme čerstvé žloutky, část kysané smetany, dr ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený losos na zázvoru: Maso lososa zbavíme kůže a po obou stranách opečeme dozlatova, a to na kvalitním olivovém oleji.
Lososa zalijeme vínem ochuceným citronovou šťávou, zázvorem, solí a krátce podusíme.
Jako přílohu ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované makrely s kurkumou: Makrelu necháme rozmrazit. Marinádu si připravíme z oleje - do oleje přidáme rozmačkaný česnek, špetku pepře, soli, papriky, chilli, nové mleté koření, koření na ryby.
Makrelu dáme do alobalu a přeli ... …více»
|
![]() |
10. 09. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a žampiony: Těstoviny uvaříme ve slené vodě. Mezitím si připravíme omáčku. Máslo a olej rozehřejeme v hlubší pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Smažíme na mírném ohni. Přidáme nakrájené žampio ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|