![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čtyři čtvercové plátky alobalu 50x50 cm lehce potřeme tukem a doprostřed plátu dáme rybí filé. Každý filet potřeme lžičkou kaparů. Přelijeme citronovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet po ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mrkev, petržel a pórek nakrájejte. Do hrnce dejte vývar, nakrájenou zeleninu, fenykl a hořčičné semínko. Vařte 10 minut. Mezitím dobře propláchněte mušle. Scezené přidejte do vývaru. Přidejte podle po ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobře očištěné a omyté ryby osolte. Z pergamenového papíru vysříhněte větší "srdce". Na každý kousek pergamenu položte rybu. Dovnitř ryby vložte snítku rozmarýnu a plátky citrónu. Ke každé ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krabí tyčinky necháme rozmrazit, osolíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Smažíme na rozpáleném tuku ze všech stran. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem. ... ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na másle opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem. Tuto směs naložíme na brambory. Pangasiuse posypeme kořen ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krevety rozmrazíme. Potom je vyloupeme ze schránky, ocas však ponecháme. Odstraníme černé střívko. Žraločí plátky nakrájíme na kousky a pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet.
Ananas ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lososa necháme dobře okapat. Máslo necháme změknout, aby se s ním lépe pracovalo. Lososa společně s máslem a smetanou rozmixujeme do hladké a husté pěny. Používáme k plnění sýrových nebo jiných rolád. ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rybu opláchneme, osušíme a pokapeme 4 lžícemi citronové šťávy. Osolíme a opepříme. Lilky oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Lehce je posolíme a necháme přibližně půl hodiny vypotit. Hnědou šťávu p ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rybí filé osolíme a obalíme jako v klasickém trojobalu, jen místo strouhanky použijeme kokos. Podáváme s vhodně upravenou rýží, nebo brambory. ... ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2011 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cejny očistíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme 10 minut ležet. Mezitím si připravíme jednoduchou směs na obalení: mouku smícháme s paprikou.
V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje. Ce ... …více»
|