Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh po milánsku: Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené porce usmažíme na oleji do zlatova, ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Housky s tuňákem: Vejce uvaříme natvrdo. Housky rozkrojíme napůl a spodní díl namažeme máslem. Na něj rozprostřeme tuňáka a vejce nakrájená na kolečka. Ta pokapame kečupem a navrch položíme list ledového salátu. Přiklo ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na sardelové pastě: Změklé máslo utřeme se sardelovou pastou. Porce kapra mírně osolíme, opepříme a položíme do pekáče. Na kapra naneseme máslo, utřené se sardelovou pastou a posypeme kuličkami pepře. Mírně podlijeme vod ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Ráčci s rýží a rajčatovým protlakem: Ráčky opláchneme, necháme okapat a opečeme na oleji do růžova. Pak je dáme na talíř a na stejném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme propláchnutou rýži a jakmile je průhledná, při ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořští ráčci s rýží: Ráčky opláchneme a necháme okapat. Mezitím nakrájíme cibuli a zpěníme ji na oleji, přisypeme přebranou a propláchnutou rýži. Jakmile začne být rýže průhledná, přidáme ráčky, zalijeme vodou, osolíme, o ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s hořčičnou omáčkou: Omytého lososa nakrájíme na podkovy, osušíme, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 2 až 3 hodiny.
Potom vložíme do rozehřátého rostlinného oleje a ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí rizoto se zeleninou: Rybu omyjeme, osušíme, naporcujeme, osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Porce dáme na talíř a na oleji z ryb necháme zpěnit drobně nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a celer. K zelenině přidáme ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pangasius smažený i jiný: Filety ze sumečka Pangasia se prodávají zmražené a najdete je určitě v každém větším supermarketu. Připravovala jsem je poprvé, a tak jsem zvolila klasickou úpravu - smažené v trojobalu. Takže rozmraz ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a sardelkami: Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Mezitím na oleji opečeme stroužek česneku, který potom vyndáme. Na olej pak položíme oloupaná nakrájená rajčata, sekanou petrželovou nať a v ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Nudle s máslem a sardelkami: Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Na rozehřátém másle prohřejeme vykostěné, třené sardelky (sardelovou pastu), nalijeme na nudle, opepříme, podle potřeby přisolíme a podáváme ... …více»
|