Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Prima rybí filé: Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kapii a okurku, pálivou papriku a rozetřený česnek. Osmahneme, podlejeme trochou hork ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažený uzenáč: Z uzenáčů odstraníme hlavy a ocasy. Opatrně je stáhneme z kůže, rozpůlíme a odstraníme páteř a kostru. Polovinu ryby obalíme v trojobalu, ochutíme solí a kořením. Po osmažení rybu potřeme rozpuštěným ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé rychlovka s česnekem: Cibuli a česnek nastrouháme a smícháme s kari kořením. Plátky filé osolíme, potřeme cibulovou směsí a naskládáme do pekáčku, vytřeného máslem nebo olejem, poklademe kousky másla. Pečeme v troubě doměk ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Lahodné tuňákové chlebíčky: Vejce vaříme 10 minut natvrdo, poté necháme vychladnout a oloupeme. Nakrájíme na kostičky. Tuňáka dáme okapat do síta a vymačkáme přebytečný olej nebo šťávu. Takto připravený tuňák rozmělníme v míse a ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Nakládaný losos: Od hlavy k ocasní ploutvi lososa po obou stranách páteře nařízneme ostrým nožem. Po zářezu rybu nožem rozpůlíme a uvolníme od kostry. Kůži ponecháme. Půlky lososa naskládáme do velké porcelánové či sk ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Platýs na sezamovém špenátu: Rybu nechám pomalu rozmrazit, položíme ji na kuchyňský papír, osušíme a nejlépe necháme ještě 15 minut oschnout, aby se při opékání nerozpadla. Opláchnutý a okapaný špenát promícháme v misce s několik ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Pangacius na smetaně: Do zapékací misky nalijeme 2 lžíce olivového oleje, nasypeme scezenou sladkokyselou zeleninu, přidáme kousky česneku a cibule. Na zeleninu poklademe rybu, kterou posypeme vegetou, kmínem a pepřem.
D ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Plevelné rybičky a kuřecí křidýlka: Plevelné rybičky do 10 cm vykucháme, zbavíme hlaviček, omyjeme a necháme okapat v perforované míse. Lze použít syrové rozmrazené šproty baltické i atlantické. Šupiny a ploutvičky neodstraňujeme.
Ro ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Krevety s paprikami a rýží: Na olivovém oleji osmahneme najemno nakrájený pórek a česnek. Přidáme na nudličky nakrájené papriky a rozmražené krevety a vše podusíme na mírném plameni pod pokličkou. Nakonec vmícháme uvařenou rýži, ... …více»
|
9. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Česnekové pikantní krevetky : Odloupnout hlavy krevet a oloupat krunýřky, avšak ponechat ocasy.
Rozkrojit každou papričku napůl a vyjmout jejich semínka. Rozehřát olej na pánvi. Mezitím nahřívat servírovací, nejlépe kameninovou ... …více»
|