Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Marinovaní sledi: Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem zalijeme sledě, přiklopíme a necháme den uležet. Druhý ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Marinované filé: Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu uležet. Potom opék ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná ryba: Vodu, ocet, cibuli nakrájenou na kolečka, koření a sůl uvedeme do varu. Přidáme kapra nakrájeného na menší porce a cca 20 minut pozvolna vaříme (spíše necháváme probublávat, aby se ryba nerozpadla) až ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Makrely na roštu: Makrely omyjeme a osušíme. Uvnitř i vně je posypeme solí, pepřem a podle chuti kořením na ryby. Citrony nakrájíme na tenké plátky. Šalvěj opereme, lístečky otrháme. Obojí rozložíme na makrely. Ryby dá ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Makrela na víně: Makrely očistíme, omyjeme, osušíme a osolíme. Bylinkové máslo rozpustíme a makrelu potřeme i uvnitř. Lehce posypeme moukou a vložíme do pekáče s vínem do předehřáté trouby. Pečeme do té doby, až se ví ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Maďarský guláš z kapra: Kapra zbaveného kůže rozkrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na poloviční dávce oleje. Na druhé polovině oleje a na slanině zpěníme dorůžova cibulku, zasypeme mletou paprikou a zalijeme ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové karbanátky: Brambory oloupeme, uvaříme a scedíme. Mezitím dáme filety na pánev a podlejeme vroucí vodou asi do poloviny masa. Zvolna vaříme asi 6-8 minut. Scedíme a necháme vychladit. Brambory rozmačkáme na kaši, ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Lososové eskalopy na šampaňském: Na omáčku rozpustit máslo a přidat šalotku a usmažit do sklovata. Přidat 120 ml šampaňského, přivést k varu a vařit 2 minuty, potom přidat rybí vývar a cukr. Přivést do prudkého varu, dokud se nevyvaří …více»
|
27. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos ve smetanové omáčce: Filety omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme 30 minut v chladu rozležet. Mrkev a celer očistíme a omyjeme, nakrájíme na jemné nudličky a opečeme na rozehřátém másle. Přidáme sůl, cukr ... …více»
|
27. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Losos v bylinkovo-hořčicové omáčce: Plátky lososa omyjeme, osušíme kuchyňským papírem a pokapeme citronovou šťávou. Troubu rozpálíme na 200 °C. Bylinky nadrobno nasekáme. Smetanu smícháme s vývarem, hořčicí a bylinkami (1 lžíci bylinek ... …více»
|
Soutěž o přírodní doplněk stravy FEMINUS. |
Soutěžte o dekorativní křídové spreje Primalex. |
Soutěž o pohádky o houbových skřítcích Houbáci v zahradní říši. |
Vyhrajte zábavnou hru Město, jméno s kostkami od Kvída. |
Soutěž o vstupenky na Whisky Life! Prague. |
Vyhrajte pro vaše vlasy hydrataci a výživu s přípravky z řady Loss od Brazil Keratin. |