![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí rizoto: Rybí maso rozemeleme na malé kousky a dobře vykostíme. V hrnci zpěníme nakrájenou cibuli na másle, přidáme maso, hrášek, vařenou rýži, trochu soli, mletého pepře. Vše promícháme a prohřejeme na mírné ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tresčí játra s cibulí: Tresčí játra necháme okapat, nakrájíme na plátky a dáme do misek posypeme drobně nakrájenou cibulkou. Do středu dáme malou lžičku majonézy a ozdobíme vějířkem připraveným z kyselé okurky. Podáváme s bí ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s madlemi: Rybu očistíme, vykucháme, omyjeme a osušíme. Rozpálíme 2 lžíce oleje a rybu po obou stranách opečeme. Vyjmeme, dáme na talíř a uložíme do tepla. Na 2 lžicích oleje osmahneme najemno nakrájenou cibuli, ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na švestkách: Na zpěněném másle z obou stran osmahneme plátky lososa, lehce osolíme a opepříme, přidáme švestkovou omáčku a lehce podusíme. Poté zalejeme troškou whiskey a začneme flambovat (zapálíme pokrm)! Po úpl ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na bílém víně: Lososa očistíme, osolíme a posypeme bazalkou. Vložíme do pekáče, poklademe máslem a pečeme. Podléváme bílým vínem. Těsně před dokončením nalijeme šlehačku a necháme ještě chvíli péci. Bílé víno se šle ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahodná rybka na citronech a bylinkách: Připravíme si směs z kopru nebo petrželky, česneku, olivového oleje a soli. Na hluboký pekáč poklademe kolečka citrónu, na ně plátky rybích filet, které potřeme připravenou směsí. Pečeme cca 20-30 min ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krevety v těstíčku: Připravené krevety potřeme ze všech stran česnekem. Poté obalíme v těstíčku připraveném z hladké mouky a vejce. Smažíme a ihned podáváme. ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety středozemí: Krevety nejdříve uvaříme v osolené vodě v hrnci do měkka, asi kolem 45 minut. Zkoušku provádíme tak, že nám musí jít lehce ulomit hlavička a kreveta musí jít dobře rozdělat. Scedíme, ale trochu vývaru ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety s pikantní omáčkou: Krevety omyjeme a vyloupeme z krunýřů. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a na mírném ohni na něm osmahneme česnek nakrájený na tenké plátky, feferonku pokrájenou na kolečka a bylinky. Poté ze všech str ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety na česneku: Krevety omyjeme a osušíme, oloupeme česnek a nakrájíme na drobno. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme česnek a krevety a smažíme asi 5 minut po každé straně. Nakonec přidáme bílé víno a podáváme …více»
|