Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maďarský guláš z kapra

fotka Maďarský guláš z kapra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Maďarský guláš z kapra:

2 půlky kapra  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce oleje  | 40 g slaniny  | 2-3 cibule  |  sladká paprika  | 1/4 l vývaru  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1/4 l kysané smetany  | 2 ks žloutky

Postup přípravy receptu Maďarský guláš z kapra:

Kapra zbaveného kůže rozkrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a opečeme na poloviční dávce oleje. Na druhé polovině oleje a na slanině zpěníme dorůžova cibulku, zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme opečené kousky kapra, rajčatový protlak a dusíme asi 10 minut. Do kysané smetany zašleháme žloutky a přilijeme. Nádobu přendáme do vodní lázně, aby se guláš nevařil a necháme ho zhoustnout. Jako přílohu k maďarskému guláši z kapra podáváme těstoviny, rýži nebo slané pečivo.


Fotky receptu Maďarský guláš z kapra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Maďarský guláš z kapra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !