Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr s kečupem, žampiony a slaninou: Tohle jídlo mě naučil vařit můj bratr. Je ideální pro toho, komu vadí chuť rybiny, protože v tomto pokrmu byste rybu ani nepoznali.
Pekáč nebo zapékací mísu celou na dně poklademe anglickou slaninou ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr s houbami na jehle: Opláchnuté a osmažené kapří maso nasekáme na větší kostky, opepříme, pokapeme citronovu šťávou a olejem a necháme v chladničce asi 2 hodiny odležet. Slaninu nakrájíme na čtverečky, žampiony ponecháme ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr s česnekem: Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Peče ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr rex: Na větší pánvi na trošce oleje osmažit na plátky nakrájené žampiony a česnek. Odsunout stranou a vedle smažit plátky ryby. Rybu osolit a opepřit a dříve než bude hotová podlít vínem. Posypat krájenou ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr po lipensku: Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr po cikánsku: Kapra naporcujeme, posolíme - vyskládáme do vymaštěného pekáče. Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra. Poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí, nakonec vše přikryjeme ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr po břeclavsku: Naporcovaného kapra vložíme na několik hodin do studeného mléka (nejlépe přes noc). Poté porce omyjeme vodou, nasolíme, pokapeme citronem a necháme odležet. V hladké mouce zamícháme kmín, papriku a gr ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr pečený po ďábelsku: Porce kapra osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. Poté kapra zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené porce kapra upravíme na nahř ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr naší maminky: Čistého kapra bez hlavy a ocasu osolíme, okořeníme grilovacím koření zevnitř a zvenku. Nakrájíme cibuli na kolečka a poklademe na rozprostřený alobal, tak asi na polovinu, abychom kapra alobalem dobře ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr nakládaný: Kapra, nejlépe naloženého přes noc ve studeném mléce, osušíme. Připravený alobal rozprostřeme a pokládáme nakrájené podkovy, pokapeme citonem, osolíme, opepříme a okořeníme. Cibuli, česnek a zeleninu ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |