Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Filé na bílém víně: Rybí filé osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do pekáčku, přidáme kousek másla. Podléváme bílým vínem s rozsekaným česnekem. Upečeme do měkka s lehkou kůrčičk ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Filé rychlovka se sýrem: Cibuli a česnek nastrouháme a smícháme s kari kořením. Plátky filé osolíme, potřeme cibulovou směsí a naskládáme do pekáčku, vytřeného máslem nebo olejem, poklademe kousky másla. Pečeme v troubě doměk ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Dušená chobotnice: Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotn ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Diplomat: Rybí filé osolíme, pokapeme citrónem, obalíme v hladké mouce a na oleji osmažíme dozlatova. Dáme na vymaštěný pekáč. Mezitím si uvaříme ve vodě mraženou zeleninu, kterou poté nasypeme na filé v pekáči ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Černomořský úhoř: Všechny ingredience smícháme, rybu potřeme vně i zevnitř, zabalíme do alobalu a necháme minimálně 2 hodiny uležet v lednici. Pak dáme péct do trouby na 250 °C asi 10 min, poté opatrně natrhneme alobal ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Cordon bleu z mořských ryb: Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu. Na obalení použijeme ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Carpaccio z lososa: Salát očistíme, omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Lososa omyjeme, osušíme ubrouskem, nakrájíme na velice tenké plátky a pokapeme citronovou šťáv ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Candát na ruský způsob: Na másle osmahneme drobně krájenou cibuli, bobkový list, pepř, přidáme osolené porce candáta a zvolna opečeme po všech stranách, zalijeme bílým vínem a podusíme. Pečeného candáta vyjmeme, základ zaprá ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Blesková treska pro začátečníky: Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na maximální teplotu (250 °C), když se voda začne vařit odk ... …více»
|
23. 08. 2007 Ryby
Příprava receptu Babiččina ryba na pátek: Připravíme směs z česneku, pepře, soli a dvou lžic oleje. Tím pomažeme rybky hlavně zevnitř a necháme uležet alespoň 12 hodin v ledničce. Nakrájíme najemno cibule a rajčata, osolíme, promícháme s olej ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |