![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Islandská ryba: Smícháme vařenou rýži, majonézu, smetanu, sůl, citronový pepř, kari (nebojte se většího množství) a jakékoliv nasekané zelené bylinky (pokud nemáte, nejsou nezbytné). Vše rozprostřeme na dno zapékací ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indické rybí kari: Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, zázvor a asi minutu mícháme. Pak přidáme rozkrájená rajčata, mírně osolíme, přisypeme 1/4 lžičky muškátového květu a 1/2 lžíce kari, prom ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chobotnice s kapary: Chobotnice omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 1 cm široká kolečka. Na rozpáleném oleji chvíli orestujeme kapary, přidáme nakrájené chobotnice a za stálého míchání 2 minuty smažíme. Pánev odstavíme z ohn ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chobotnice po athénsku: Chobotnice opečeme na polovině oleje, podlijeme vínem a dusíme asi 1/2 hodiny doměkka. Rajčata spaříme sloupneme slupky, zbavíme je jádřinců a pokrájíme na nudličky. Na zbylém oleji opečeme na plátky ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hraběcí pstruh: Pstruha omyjeme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Poté vyjmeme a naplníme plátky anglické slaniny a hermelínem. Vložíme do pekáčku, hřbet pstruha ještě obložíme plátky anglické sla ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Honey soy ryba v mikrovlnce: Rybu rozložíme do mikrovlnkové nádoby. Přísady na marinádu smícháme a nalijeme na rybu. Dáme do chladu nejméně na 1 hodinu.
Vlníme asi 5 min., obrátíme a vlníme dalších asi 5 minut.
…více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hejk na houbové čalamádě: Ryby nasolíme, dáme do pekáčku, posypeme kořením, přidáme kousek másla a malinko podlijeme vodou. Dáme péct do trouby, asi po 15 min. přidáme čalamádu a dáme zapéct na dalších cca 10 minut.
Podáváme ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na rychlo: Nakrájíme lososa na velice tenoulinké plátky a rozložíme na talíř zdobený kadeřavým salátem. Na povrch jemně nastrouháme čerstvý zázvor jen tak zlehka a pak jemně pokapeme octem a sójovou omáčkou a po ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky z lososa v rajčatové omáčce: Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu a sekaný kopr. Vše spolu promícháme na pěnu. Dvěma lžícemi tvarujeme větší halušky. Rajčatovou směs z ko ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halibut s olivami v sýrové omáčce: Plátek halibuta opečeme po obou stranách cca 3 minuty na olivovém oleji s drobně nasekanou červenou cibulkou. Osolíme, přidáme oregano, podlijeme bílým vínem, prohřejeme 2 minuty, vložíme sýr, který n ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |