Použité suroviny receptu Cordon bleu z mořských ryb:
filety z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika)
| citronová štáva
| mletý pepř
| plátky sýra a šunky dle porcí ryb
| mouka
| vejce(jen bílek)
| strouhanka na obalení
| máslo
| sůl
Postup přípravy receptu Cordon bleu z mořských ryb:
Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu. Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla.
Fotky receptu Cordon bleu z mořských ryb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!