Postup přípravy receptu Rýžový nákyp s pařížskou šlehačkou:
Uvařenou rýži vložíme do 1 litru mléka, přidáme 5 lžic cukr moučky a vaříme tak dlouho, až se mléko vyvaří. Tvaroh rozmícháme se 100 g cukr moučky a přidáme 1 vejce, polovinu rýže dáme do pekáčku, na rýži poklademe 1druh ovoce, já dala jahody, na ovoce dáme tvaroh, pak zase ovoce, já dala mandarinky a banán a zbytek rýže. Na rýži vylijeme pařížskou šlehačku a dáme do trouby péct cca 30-40 minut na 150-180 Celsia. Asi 10 minut před vytáhnutím rýžového nákypu uděláme z bílků sníh a ten rozmažeme na rýžový nákyp. Vložíme do troubya necháme dopéct dokud sníh nezhnědne. Pak je rýžový nákyp hotov. Do rýžového nákypu můžeme použít všelijaké ovoce dle chuti. Přeji dobrou chuť.