2 broskve
| 1 hruška
| 2 jablka
| 1 citrón
| 2 pomeranče
| pár hroznových kuliček
| 1 banán
| 1 celá skořice
| 500 ml minerální vody
| 0,75 l červeného vína
| 3 dcl vodky čisté
| 4 dcl pomerančového džusu
| 100 g cukru
Postup přípravy receptu Sangria s ovocem:
Oloupeme ovoce ze slupky, odstraníme jádra a nakrájíme na kostičky. Pomeranč odstraníme od slupky a bílých částí. Kousek kůry přidáme do nálevu. Vymačkáme šťávu z citrónu. Vše dáme do džbánu ze skla. Cukr povaříme s 2 dl minerálky a necháme vychladnout. Ovoce zalijeme vínem, vodkou, cukrovou vodou a přidáme skořici. Kdo má rád muškátový oříšek může si špetku přidat do nápoje. Tento nápoj se podává ve Španělsku velmi studený. Vydrží několik dnů v lednici